Du er her

Nyborg Kommune

10.07.2017 Nyhed:

Opførelse af 60 nye ungdomsboliger og 3D-printet hus i Nyborg

I forbindelse med budget 2016 besluttede byrådet i Nyborg Kommune, at der som led i udbygningen af Campus Nyborg skulle arbejdes med at sikre tilbud om nye ungdomsboliger i fremtiden. Denne beslutning realiseres nu ved, at SkanKon gennemfører projekt med opførelse af ca. 60 ungdomsboliger. Der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg Kommune, hvorfor 60 nye boliger imødeses med stor forventning. Hermed sikres de unge gode muligheder for billige boliger.

06.07.2017 Nyhed:

Digital turistinformation via touchskærme og app

Lettere adgang til turistinformation og bedre markedsføring af oplevelser.

06.11.2015 Nyhed:

Nyborg Kommune har udpeget ny direktør

Nyborg Kommune har valgte sin nye direktør efter indstilling fra et enstemmigt ansættelsesudvalg.

07.10.2014 Nyhed:

Udvikling Fyn får ny direktør

Udvikling Fyns nye direktør bliver Niels Erik Haug-Larsen. Han kommer fra Bang & Olufsen, hvor han har arbejdet siden 2008 og de sidste par år som direktør har haft ansvaret for etablering af Bang & Olufsens konceptbutikker over hele verden. Han har tidligere haft arbejdsmæssig base i Odense, hvor han frem til 2004 var kontaktchef hos Andersen & Blæsbjerg.

11.04.2014 Nyhed:

Nyt IT-samarbejde til gavn for seniorer i Nyborg

Borgerservice, Pleje- og Omsorgsafdelingen og Ældre Sagen har indledt et nyt IT-samarbejde, der skal gøre kommunens seniorer klar til at modtage Digital Post fra det offentligt.

02.04.2013 Nyhed:

Straks-service på hjælpemidler afprøves i Nyborg Kommune

En ny straks-service på hjælpemidler bliver snart et nyt tilbud til borgere i Nyborg Kommune. Med den nye straks-service kan borgerne se frem til en hurtig og effektiv sagsbehandling, når det drejer sig om ukomplicerede ansøgninger om genbrugshjælpemidler.

19.11.2012 Nyhed:

Kaffe, kage og hjælp til digital selvbetjening i landets kommuner

I uge 47 kører borgerservice i landets kommuner en kampagne for at forberede borgerne på, at de fremover skal melde flytning, bestille nyt sundhedskort og opskrive børn til daginstitution, skole og SFO på nettet. Mange steder er der kaffe og kage til de gode råd.

05.10.2012 Udbud:

Fællesindkøb Fyn vælger 2waysIT

Fællesindkøb Fyn har valgt 2waysIT som leverandør på et tidligere annonceret udbud om levering af pc'er til Faaborg-Midtfyn, Nordfyns og Nyborg kommuner.

02.10.2012 Udbud:

Fællesindkøb Fyn udbyder system til indkøbsanalyse

Fællesindkøb Fyn ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om anskaffelse, hosting, drift, vedligeholdelse og løbende opdateringer af et system til indkøbsanalyse.