Du er her

Nyhed - indland

15.01.2013 Nyhed:

Ny app hjælper mennesker med depression

To iværksættere har sammen med Region Hovedstadens Psykiatri og Center for Sundhedsinnovation udviklet en app, der giver psykiatriske patienter bedre indsigt i deres sygdom.

15.01.2013 Nyhed:

Søfartsstyrelsen flytter til Valby

Søfartsstyrelsen flytter ind i et nyt domicil på Carl Jacobsens Vej 31 mandag d. 21. januar.

15.01.2013 Nyhed:

Positive resultater ved brugen af iPads i Odder Kommune

I flere medier kunne man i weekenden læse, at Odder Kommune har måttet sende mange af de udleverede iPads til reparation. Selvom niveauet er lidt højere end Odder Kommune har regnet med, kan problemet med knuste iPads ikke overskygge de mange positive resultater, siger borgmester Elvin J. Hansen.

15.01.2013 Nyhed:

Lær at sælge håndkøbsmedicin med e-læring

Nu kan alle få forklaret reglerne om håndtering og salg af håndkøbslægemidler med e-læring.

14.01.2013 Nyhed:

Offentlige investeringer når nye højder

En opgørelse fra Finansministeriet viser, at de offentlige investeringer i 2012 ventes at nå det højeste niveau i de seneste 30 år. Der blev brugt omkring 43 mia. kroner på offentlige investeringer sidste år. Til sammenligning blev der fx brugt 25 mia. kroner i starten af 1990'erne.

14.01.2013 Nyhed:

Ny ambitiøs innovationsstrategi skal sikre mere vækst og beskæftigelse

Regeringen lancerer Danmarks nationale innovationsstrategi og sætter dermed gang i et paradigmeskift for innovationspolitikken. En national innovationsstrategi skal sikre, at de betydelige offentlige investeringer i forskning, innovation og uddannelse i højere grad omsættes til nye løsninger på samfundsudfordringer samt vækst og jobskabelse i erhvervslivet.

14.01.2013 Nyhed:

Bidrag til handlingsplan for open government

Digitaliseringsstyrelsen har netop igangsat en høring, hvor borgere, virksomheder, interesseorganisationer samt offentlige myndigheder og institutioner opfordres til at bidrage med ideer og initiativforslag til en dansk handlingsplan for open government.

14.01.2013 Nyhed:

Forældre til skolebørn i Middelfart Kommune er digitale

Skoleindskrivningen er slut og Middelfart Kommune kan glæde sig over, at hele 94,7 % af børnene er indskrevet digitalt. Ud af 524 mulige nye skolebørn i kommunen, er de 496 blevet indskrevet digitalt.

14.01.2013 Nyhed:

Digitalisering giver gevinster allerede i år

Næsten alle kommuner forventer at kunne høste digitaliseringsgevinster allerede i 2013, både når det kommer til interne arbejdsgange og kontakt med borgeren. Det skriver kl.dk, der også beretter, at kommunerne forventer yderligere gevinster i årene frem.

11.01.2013 Nyhed:

Stort potentiale i ny offentlig indkøbspolitik

Samfundet kan få langt mere ud af de ca. 290 milliarder det offentlige hvert år køber ind for. Der er brug for et markant sporskifte i det offentliges indkøbspolitik, lyder det fra Dansk Erhverv og IT-Branchen i et nyt indspil til regeringen.

Sider