Du er her

Odder Kommune

31.10.2017 Nyhed:

Odder Kommune holder online valgmøde

Odder Kommune holder valgmøde online, hvor borgerne kan følge med, når det passer dem bedst.

06.06.2017 Nyhed:

Odder Kommune indgår kontrakt om læringsplatform

Kommunen har valgt Systematics læringsplatform MoMo, der er tilpasset lærernes hverdag og frigør tid til elevernes læring og trivsel.

21.03.2017 Nyhed:

Odder Kommune størst på Facebook og Instagram

Odder Kommune har flest venner på Facebook og Instagram ift. indbyggertal.

22.11.2016 Nyhed:

Drone skaber nye muligheder

Odder kommune benytter drone til dokumentation, information og markedsføring og har fået uddannet tre dronepiloter og anskaffet sig en drone.

04.03.2016 Nyhed:

Skærmen skal gøre samtalen lidt lettere

Det kommer både borgeren og den kommunale økonomi til gode, når Odder Kommune nu indfører skærmkommunikation. Skærmkommunikation er for borgere, der enten modtager mentor- eller bostøtte, og som nu får mulighed for at mødes med kommunens medarbejder via computerskærmen.

18.08.2015 Nyhed:

Odder Kommunes Mr. News takker af

Roald blev kommunens første fuldtidsansatte informationschef og har gennem tiden haft fingrene med i et hav af projekter og opgaver. Han har fx været med til at opbygge OdderNettet, kommunens facebook-side og Odder NetTV.

24.06.2015 Nyhed:

Ny kommunikationschef til Odder

36-årige Rasmus Blicher bliver Odder Kommunes nye kommunikationschef. Den nye kommunikationschef kommer fra en stilling som journalist på Horsens Folkeblads Odder-redaktion.

21.04.2015 Nyhed:

96 pct af borgerne i Odder bruger Digital Post

Nogle få måneder efter at borgerne fik pligt til at modtage digitale breve fra det offentlige, viser det sig, at borgerne har taget Digital Post til sig. Over 96 pct. af de borgere i Oder Kommune, der har fået digital post, har læst brevene i deres digitale postkasse. Der er dog nogle få borgere, der endnu ikke er kommet i gang.  

03.03.2015 Nyhed:

Skoleelever fra Odder laver App om seksualundervisning

Unikt samarbejde mellem sundhedsplejen, skoler og elever giver overblik over materialer om seksualundervisning. Sundhedsplejen og skolerne i Odder har søgt og fået bevilliget hele 500.000 kr. fra Sundhedsstyrelsen til projekt ” Selvværd, Sex og Sundhed på Skoleskemaet”. Projektet går ud på at løfte seksualundervisningen i grundskolen i et samarbejde mellem skoler og sundhedsplejen.

02.03.2015 Nyhed:

Odder har igen en direktion

Odder Byråd har torsdag ansat to nye fagdirektører. Jette Lorenzen skal være direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse. Karsten Poulsen bliver direktør for Børn, Unge og Kultur. Borgmester Uffe Jensen udtrykker stor tilfredshed med, at et enigt ansættelsesudvalg har peget på netop de to personer, der skal gøre Odder Kommunes direktion komplet fra og med den 1. april.

Sider