Du er her

Odense

01.11.2017 Nyhed:

Teknologisk Institut vil styrke udviklingen af ny dansk velfærdsteknologi

Nyt innovationslab i Odense skal bygge bro mellem danske virksomheder og plejesektoren i udviklingen af ny velfærdsteknologi. Målet er at forbedre teknogierne, styrke brugen af den rigtige velfærdsteknologi hos borgerne samt åbne for øget eksport af dansk velfærdsteknologi.

11.05.2016 Nyhed:

Smartcity: Regnsensor styrer trafiklys i Odense

Cyklisterne på Rødegårdsvej i Odense kan se frem til længere grønt lys, hvis regnen siler ned. Som den første by i Danmark har Odense opsat en regnsensor på supercykelstien mellem centrum og universitetet, der giver op til 20 sekunders længere grønt lys i regnvejr.
I disse dage viser vejret sig fra sin smukkeste side, men før eller siden bliver det gråvejr og regn igen. Når det sker, kan Odenses cyklister glæde sig over det seneste tiltag på supercykelstien langs Rødegårdsvej – en regnsensor, som sikrer dem længere grønt lys i regnvejr.

25.11.2015 Nyhed:

Odense kåret til Årets Iværksætterkommune 2015

Odense bliver i dag kåret til Årets Iværksætterkommune 2015 af Dansk Erhvervsfremme. Odense Kommune får prisen for at have skabt et stærkt iværksættermiljø omkring satsningen på robotter og droner. Der bliver i begrundelsen også lagt vægt på, at der i Odense er 12 forskellige iværksættermiljøer, der hver især er med til at styrke iværksætterkulturen i Odense Kommune.