Du er her

Personalia

06.10.2017 Nyhed:

Ny vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Det er en erfaren digital musketer, som får plads i direktionen i Digitaliseringsstyrelsen, nemlig Adam Lebech. Adam kommer senest fra stillingen som direktør for DI Digital. Her har man de seneste år med succes fået sat digitalisering på den politiske dagsorden.

24.08.2017 Nyhed:

Sune Stampe Sørensen bliver ny direktør for Patent- og Varemærkestyrelsen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har udpeget ny direktør for Patent- og Varemærkestyrelsen.

05.07.2017 Nyhed:

Erfaren jurist bliver ny direktør for Ankestyrelsen

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll udnævner ny direktør for Ankestyrelsen. Det bliver cand.jur. Ingeborg Gade, der kommer fra en stilling som underdirektør i SKAT Jura, som nu skal føre Ankestyrelsen videre.

04.07.2017 Nyhed:

Ny direktør for Materiel- og Indkøbsstyrelsen har sat sig i stolen

Flemming Lentfer tiltrådte som ny direktør for FMI pr. 1. juli 2017 og blev i samme omgang udnævnt til generalløjtnant i Flyvevåbnet.

03.07.2017 Nyhed:

Søren Lorenzen bliver ny direktør i Aabenraa Kommune

Aabenraa Byråd har godkendt ansættelsen af Søren Lorenzen som ny stabs- og arbejdsmarkedsdirektør i Aabenraa Kommune.

03.07.2017 Nyhed:

Ny direktør til Kalundborg Kommune

Det bliver en ambitiøs direktør med solid topledelseserfaring, der sætter sig i direktørstolen på rådhuset i Kalundborg fra den 1. oktober.
Velkommen til Søren Ole Sørensen.

30.06.2017 Nyhed:

Tidligere digitaliseringsdirektør i KL bliver adm. direktør for DBC

Den nuværende kommunaldirektør og tidligere direktør i KL Jane Wiis tiltræder 7. august som ny administrerende direktør hos bibliotekernes leverandør af infrastruktur DBC.

30.06.2017 Nyhed:

Ny kommunaldirektør i Norddjurs

44-årige Christian Bertelsen bliver ny kommunaldirektør i Norddjurs Kommune. Han tiltræder i sit nye job den 1. august 2017.

30.06.2017 Nyhed:

Ny socialchef i Viborg Kommune.

Ulrik Johansen biver ny socialchef i Job & Velfærd i Viborg Kommune. 43-årige Ulrik Johansen er bosat i Ry og er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling i Vejle Kommune, hvor han de seneste tre år har været stabschef i Velfærdsforvaltningen.

29.06.2017 Nyhed:

Ny kontorchef til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har per 14. august ansat Christian Plaschke som ny kontorchef i Kontor for analyse og policyudvikling. Christian Plaschke kommer til at indgå i chefgruppen og skal i efteråret tage fat på opgaverne i Sammenhængsreformen – heriblandt afbureaukratisering af den offentlige sektor.

Sider