Du er her

Portal

10.07.2017 Nyhed:

Idriftsættelse af Statens tilskudspuljer

Staten uddeler årligt betydelige beløb i tilskud til private, virksomheder, foreninger mv. En del af disse uddeles efter ansøgning, hvor der nu er oprettet et samlet overblik på tværs af ministerierne.

15.06.2017 Nyhed:

Ny online-portal støtter kræftpatienter og pårørende

Tre afdelinger på Aarhus Universitetshospital har i samarbejdet med Center for E-læring og Hospitalsenheden Vest udviklet en hjemmeside om livet med og efter kræft.

15.06.2017 Nyhed:

Nyt online værktøj til at søge oplysninger om selskaber på tværs af EU

Europa-Kommissionen og medlemsstaterne har den 8. juni 2017 lanceret et nyt system, der sammenkobler alle selskabsregistre i EU. Sammenkoblingen af de nationale selskabsregistre sigter mod at stimulere grænseoverskridende handel og øge tilliden og gennemsigtigheden i det indre marked.

17.03.2017 Nyhed:

Ny webportal skal gøre det nemmere at bruge rummet

Det skal være nemmere for forskere, virksomheder og myndigheder at bruge de ofte uoverskuelige mængder af gratis rumdata. Derfor offentliggør Styrelsen for Forskning og Uddannelse i dag webportalen ”Brug rummet”, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at få adgang til data fra rummet.

08.11.2016 Nyhed:

Ny national praktikportal skal styrke erhvervsuddannelserne

Det skal være lettere for både elever i erhvervsuddannelse og virksomheder at finde hinanden, når der skal besættes en praktikplads. Derfor udvikles en ny praktikportal, der skal understøtte alle dele af et praktikforløb.

03.11.2016 Nyhed:

Ny portal skal støtte integration af flygtninge

Flere ministerier er gået sammen om at tilbyde en fælles indgang til information om afklaring og opkvalificering af flygtninge.

23.10.2014 Nyhed:

UddannelsesGuiden + eVejledning = bedre vejledning

Den nationale portal om uddannelser i Danmark, UddannelsesGuiden.dk og eVejledning er nu samlet hos Styrelsen for It og Læring. Dermed er skabt et samlet, digitalt vejledningsunivers, der supplerer den samlede vejledning om valg af uddannelse.