Du er her

Randers Kommune

03.07.2017 Nyhed:

Fabrikken går nu i luften - pilotprojekt i Maker Space

Randers har fået en ny innovativ legeplads for iværksættere ved navn Fabrikken. Det er et såkaldt ”makerspace”, hvor der er plads til kreativitet og udvikling af nye samarbejder. Torsdag d. 29. juni 2017 blev Fabrikken åbnet, og dermed har det gamle jernstøberi på Industrivej 14 i Randers fået nye beboere. I fremtiden finder man her det innovative miljø Fabrikken. Det er et pilotprojekt, som måske kan blive til et Maker Space - et sted med fokus på liv, iværksætterii og Randers-ånd i en digitaliseret æra.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

25.06.2015 Nyhed:

Randers først i landet med digitalt klagesystem

Randers Kommune har netop taget et nyt digitalt system i brug som er udviklet specifikt til håndteringen af klager til husleje- og beboerklagenævn. Kommunen har selv deltaget i udviklingen af systemet sammen med EG Kommuneinformation A/S.

25.06.2015 Nyhed:

Ny direktør i spidsen for Børn og Skole i Randers

Randers Kommune har netop ansat 52-årige Hans Minor Vedel som direktør for Børn og Skole. Han tiltræder den 1. august 2015. Hans Minor Vedel kommer fra en stilling som direktør i Favrskov Kommune med ansvar for Børn og Skole. Her har han især haft fokus på implementering af folkeskolereform, udvikling af familieområdet, omstrukturering af daginstitutionsområdet og ikke mindst udarbejdelse af en børn- og ungepolitik.

09.03.2015 Nyhed:

Ny chef for Børn og Familie ansat

Randers Kommune har netop ansat 38-årige Ann Hermansen som chef for Børn og Familie. Hun tiltræder 1. april.

21.01.2015 Nyhed:

Nyt børneintra på vej

Indgangen til 2015 bliver ikke kun starten på et nyt år. Det bliver også begyndelsen på en ny måde at kommunikere i daginstitutionerne i Randers Kommune. Papir, opslagstavler og telefonopkald bliver erstattet af et nyt børneintra.

19.01.2015 Nyhed:

Få styr på affaldet med mobilen

Randers Kommune lancerer i disse dage en applikation til din smartphone, som gør det nemmere at få styr på affaldet. Med app’en ’AffaldRanders’ i lommen har du nemt og hurtigt adgang til informationer og serviceydelser fra det kommunale affaldskontor.

22.10.2014 Nyhed:

4 ud af 5 bestiller afhentning af storskrald digitalt

Randers kommunes borgere er efterhånden blevet rigtig gode til at bestille afhentning af storskrald over nettet. Siden 1. januar er der i alt foretaget 5.152 bestillinger af storskrald. De 4.160 bestillinger er foretaget af borgerne selv via Randers Kommunes selvbetjeningsløsninger, mens de sidste knap 1000 er bestilt via telefonisk henvendelse til Affaldskontoret.

18.10.2013 Nyhed:

Facebook skal få de unge til at stemme i Randers

Ved kommunalvalget i 2009 var det under halvdelen af de 18-29-årige, der brugte deres stemmeret. Det vil Randers Kommune rette op på med en kampagne, der bl.a. skal ramme de unge der, hvor de opholder sig hele tiden – nemlig på Facebook.

30.01.2013 Udbud:

Randers Kommune udbyder indkøbsanalyseløsning

Randers Kommune ønsker tilbud på anskaffelse, hosting, drift, vedligeholdelse og løbende opdateringer af et system til indkøbsanalyse.

Sider