Du er her

Region Midjylland

07.09.2017 Nyhed:

Henrik Bech Nielsen bliver ny direktør på AUH

For at udvide og styrke hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital har direktionen i Region Midtjylland ansat Henrik Bech Nielsen i en ny stilling som direktør på hospitalet.

15.06.2017 Nyhed:

Ny online-portal støtter kræftpatienter og pårørende

Tre afdelinger på Aarhus Universitetshospital har i samarbejdet med Center for E-læring og Hospitalsenheden Vest udviklet en hjemmeside om livet med og efter kræft.

30.11.2016 Nyhed:

Med elektronisk patientjournal trænger virkeligheden sig på

Når undervisningen bliver tilsat en dosis EPJ, kommer studietiden til at ligne det virkelige liv på hospitalerne. Det viser gode midtjyske erfaringer fra VIA sygeplejerskeuddannelsen i Horsens. Siden 2013 har VIA sygeplejerskeuddannelsen i Horsens brugt undervisningsmiljøet i Region Midtjyllands elektroniske patientjournal i undervisningen. Det skaber værdi for sygeplejerskerne, når de skal ud i det virkelige liv efter skolebænken.

08.11.2016 Nyhed:

Nye samarbejder i Region Midtjylland skal skabe globale velfærdsløsninger

Et halvt hundrede virksomheder får nu chancen for sammen med videninstitutioner og sundheds- og velfærdssektoren at skabe innovative løsninger, som der virkelig er brug for. Det sker med støtte fra Region Midtjylland og EU og i regi af Foreningen MTIC.