Du er her

Region Midtjylland

30.06.2017 Nyhed:

SOSU-elever skal lære med Virtual Reality

Flere unge med erhvervsuddannelse og bedre udnyttelse af teknologi i undervisningen. Det er to af Region Midtjyllands mål på uddannelsesområdet, og de skinner begge klart igennem sidste uges udmøntning af uddannelsespulje 2017, hvor Regionsrådet fordelte 2,757 mio. kroner til ni projekter.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

20.06.2017 Nyhed:

Godt på vej med Sikkert Patientflow

Regionshospitalet Randers er godt på vej med at indføre Sikkert Patientflow til brug for mere sikre og sammenhængende patientforløb. Men der er stadig plads til forbedring. Det viser en ny evalueringsrapport fra Sundheds- og Ældreministeriet.

15.03.2017 Nyhed:

Nye tal: Så grønne er kommunerne i Midtjylland

Over en tredjedel af energiforbruget i Region Midtjylland kommer nu fra vedvarende energi. Se andelen for de enkelte kommuner.

10.03.2017 Nyhed:

Elevers syn på lærerne skal styrke uddannelser

Region Midtjylland skyder 5,8 mio. kroner i stort pædagogisk udviklingsprojekt, der sætter fokus på klasseledelsen og forholdet mellem lærer og elev på ungdomsuddannelser. Elevernes evaluering af lærerne bliver vigtigt værktøj.

07.03.2017 Nyhed:

Investering sender dansk golf-app ud i verden

Ingenium Golf sætter med Midtjysk Iværksætterfond i ryggen strøm til forholdet mellem golfklubber og spillere. Eksportmarkedet ligger åbent for de midtjyske "disruptere", der konstant udvikler produktet.

12.01.2017 Nyhed:

Nu får forældre hurtig besked om deres børns aftaler på hospitalet

Region Midtjylland har udviklet en it-løsning, der automatisk sender digital post til begge forældre, når et barn under 15 år får brev om behandling eller undersøgelse fra hospitalet.

03.11.2016 Nyhed:

Nu kan du få sundhedsråd direkte i mailboksen i Region Midtjylland

Mandag 31. oktober landede første udgave af nyhedsbrevet "Din Guide til Sundhed" med råd om efterårets sygdomme direkte i mailboksen hos midtjyske borgere.

25.10.2016 Nyhed:

Region Midtjylland: Flere penge til bredbåndspuljen

De 200 millioner, som staten har afsat til bredbåndspuljen, er langt fra nok til at dække behovet. Det mener Region Midtjylland og regionens 19 kommuner, som netop har lanceret en handlingsplan for den digitale infrastruktur.

21.10.2016 Nyhed:

Medicinstuderende kan lære ultralydsscanning efter kort oplæring

Ny forskning viser, at praktiske ultralydsfærdigheder kan opnås gennem minimal e-læring og hands-on undervisning.

Sider