Du er her

Region Nordjylland

19.09.2017 Nyhed:

Ny nordjysk innovationsplatform for sundhed og velfærd

De nordjyske aktører inden for sundhed og velfærd har etableret en fælles innovationsplatform ved navn Life Science Innovation - North Denmark.

28.03.2017 Nyhed:

Firedobling af nordjyske SMS-hjertestop-ordninger siden 2015

Det er populært at yde frivillig førstehjælp i Region Nordjylland. Fra 2015 er antallet af SMS-hjertestop-ordninger steget fra 5 til 19, mens antallet af 1-1-2 akuthjælperordninger er steget fra 7 til 10. 

15.03.2017 Nyhed:

Erhvervsklynger og grøn omstilling skaber vækst og nye job i Nordjylland

Nordjyske virksomheder har de senere år været dygtige til at skabe vækst og nye job. Ikke mindst gennem deltagelse i regionale erhvervsklynger og udvikling af grøn teknologi, viser en analyse fra Vækstforum Nordjylland.

07.03.2017 Nyhed:

Bred opbakning til vision om nordjysk diabetescenter

Region Nordjyllands regionsråd har godkendt det visionsoplæg, der skal danne grundlag for etableringen af et Steno Diabetes Center ved det nye universitetshospital i Aalborg i samarbejde med Novo Nordisk Fonden. Visionsoplægget lægger op til et betragteligt løft af diabetesbehandlingen i hele Nordjylland.

08.12.2016 Nyhed:

Klaus Larsen bliver ny IT-direktør i Region Nordjylland

Den nuværende konstituerede IT-chef, Klaus Larsen, bliver Region Nordjyllands nye IT-direktør. Han skal løfte IT-afdelingen og digitaliseringen af særligt sundhedsområdet til næste niveau.

24.11.2016 Nyhed:

Nordjyske virksomheder mangler højtuddannet arbejdskraft 18. november 2016

Der er langt mellem de højtuddannede i mange nordjyske virksomheder, viser en ny undersøgelse, som Aalborg Universitet har lavet for Vækstforum Nordjylland og Ingeniørforeningen, IDA.

23.11.2016 Nyhed:

Hjørring første stop på vejen mod bedre bredbånd i Nordjylland

Region Nordjylland og de nordjyske kommuner har en fælles strategi samt tæt samarbejde med private teleleverandører om at sikre bedre mobil- og bredbåndsdækning i Nordjylland - og nu er første konkrete aftale på plads til glæde for borgere og virksomheder i Hjørring Kommune.

08.11.2016 Nyhed:

Ny nordjysk platform bliver springbræt for fremtidens sundhedsydelser

En fælles platform for udvikling af fremtidens sundheds- og velfærdsydelser til gavn for både borgere og virksomheder. Det er målet i et nyt samarbejde mellem offentlige aktører, videninstitutioner og erhvervslivet i Nordjylland.

31.10.2016 Nyhed:

TeleCare Nord ønsker tillykke til ny PhD

Pernille Heyckendorff Lilholt, Aalborg Universitet, som har gennemført sit PhD studie i tilknytning til TeleCare Nord, har netop gennemført sit Phd forsvar med titlen "Evaluation of a telehealthcare intervention for patients with COPD - health- and patient-related evaluation of the danish TeleCare North trial".

11.10.2016 Nyhed:

Ny nordjysk platform bliver springbræt for fremtidens sundhedsydelser

En fælles platform for udvikling af fremtidens sundheds- og velfærdsydelser til gavn for både borgere og virksomheder. Det er målet i et nyt samarbejde mellem offentlige aktører, videninstitutioner og erhvervslivet i Nordjylland.

Sider