Du er her

Region Syddanmark

01.11.2017 Nyhed:

Syddansk net-behandling af angst og depression bliver landsdækkende

Region Syddanmark har haft stor succes med at behandle patienter med angst og let til moderat depression via internettet. Derfor vil Danske Regioner nu udbrede internetbaseret psykologbehandling til borgere i hele landet.

31.10.2017 Nyhed:

Rekordstort deltagerantal: Voksende interesse for velfærdsteknologi

Sundhedsfestivalen WHINN er netop overstået, og årets besøgstal er næsten fordoblet i forhold til året før.  De mange besøg er en anerkendelse af Region Syddanmark og Syddansk Vækstforums mangeårige strategiske satsning på at opbygge et internationalt innovationsmiljø indenfor sundhedsinnovation og velfærdsteknologi.

19.09.2017 Nyhed:

Ny hjemmeside hjælper borgere med høreapparat og nedsat hørelse

De 800.000 danskere, der har hørenedsættelse, kan nu få ekstra hjælp. Region Syddanmarks Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi har i samarbejde med regionens Enhed for E-læring udviklet en hjemmeside med råd og vejledning. Hjemmesiden bliver taget godt imod af Høreforeningen.

29.08.2017 Nyhed:

På den grønne gren: ELENA skaber 975 nye job og baner vej for energibesparelser for millioner

Region Syddanmark er sammen med 14 syddanske kommuner nu kommet i mål med det treårige fælles energibesparelsesprojekt ELENA. Den endelige evaluering af projektet viser, at der er skabt knap 1.000 nye job og sikret fremtidige energibesparelser på op mod 30 mio. kr. årligt.

04.07.2017 Nyhed:

Folkemødet 2017: Dialog og netværk på solskinsøen

For tredje gang i træk var OUH med på Folkemødet på Bornholm. OUH og SDU delte en stand med fokus på sundhedsteknologi og fremtidens sundhedsvæsen, hvor der blev afholdt hele 30 events fordelt på folkemødets fire dage.

27.06.2017 Nyhed:

Region Syddanmark sender elektronisk patientjournal i udbud

Region Syddanmark har en ny elektronisk patientjournal (EPJ) undervejs. Som et led i den proces har regionen netop fremsendt en udbudsbekendtgørelse til offentliggørelse.

21.06.2017 Nyhed:

Beretning om regionernes brug af konsulenter

Den 14. juni 2017 behandlede Statsrevisorerne beretning nr. 19/2016 om regionernes brug af konsulenter.

30.03.2017 Nyhed:

Rammerne for udbud af syddansk EPJ på plads

Sygehusene i Region Syddanmark skal have en ny elektronisk patientjournal. På et møde i går fastlagde regionsrådet rammerne for det udbud, der skal føre frem til valg af den kommende EPJ-løsning. Hvis alt går efter planen, vælger regionen sin nye EPJ-løsning ved årsskiftet.

28.03.2017 Nyhed:

36 mio. kr. skal sætte skub i virksomheders digitale omstilling i Region Syddanmark

En ny kortlægning viser, at syddanske virksomheder har brug for at forstå og udnytte innovative teknologier og services. Det er Syddansk Vækstforum, som har fået udarbejdet kortlægningen, og nu afsætter 36 mio. kr. til at speede Industri 4.0-omstillingen i virksomhederne op.

08.03.2017 Nyhed:

Syddansk Vækstforum: Virksomheder får lettere adgang til innovationsfondens tilbud

Den 1. marts 2017 trådte en treårig samarbejdsaftale i kraft mellem Region Syddanmark, Innovationsfonden og Væksthus Syddanmark

Sider