Du er her

Rigspolitiet

11.10.2017 Nyhed:

DevOps hackathon: Rigspolitiet lægger hus til styrket Interpol-indsats mod overgreb på børn

igspolitiet lægger i disse dag hus til DevOps. DevOps er et internationalt såkaldt hackathon, hvor 20 af de dygtigste it-eksperter fra 10 lande mødes og forsøger at udvikle nye eller bedre efterforskningsværktøjer. I sidste ende skal værktøjerne sikre politiet de bedste beviser i sager om overgreb på børn.

21.06.2017 Nyhed:

Europæisk politi forebygger cyberkriminalitet mod børn og unge

Anført af Europol indleder Europas politistyrker nu en fælles forebyggende indsats til at bekæmpe sexkrænkelser af børn og unge på internettet.

07.06.2017 Nyhed:

Kortere ventetid på køreprøver på vej

Rigspolitiet og landets politikredse har udarbejdet en plan til markant at nedbringe ventetiderne på køreprøver.

02.12.2016 Nyhed:

Kampagne: Flere skal advares på mobilen

En annoncekampagne skal få endnu flere danskere til at downloade den populære advarsels-app, Mobilvarsling, der netop er kommet i en opdateret udgave. Mobilvarsling udsender advarsler om farligt vejr, akutte spærringer af motorveje og broer samt beredskabsmeddelelser fra myndighederne. App’en er udarbejdet af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med Rigspolitiet, DMI og Vejdirektoratet.

01.12.2016 Nyhed:

Nummerpladelæsere indført i hele landet

De automatiske nummerpladelæsere er nu indført i hele landet. I alt er 48 patruljevogne blevet monteret med automatisk nummerpladegenkendelses-udstyr, også kaldet ANPG.

14.10.2016 Nyhed:

Strategisk Analyse 2016: Nye kriminalitetsformer er i vækst

Politiet har udsendt Strategisk Analyse 2016, der er en samlet analyse af udviklingen inden for politiets operative indsatsområder: Kriminalitet, trafiksikkerhed og beredskab. Analysen peger blandt andet på, at øget digitalisering fører til et stærkt øget omfang og øget kompleksitet på en række kriminalitetsområder.

30.09.2016 Nyhed:

Vurdering af sag vedrørende brug af konsulentydelser i Rigspolitiets Koncernservice

På baggrund af en række artikler i BT har Koncernservice udarbejdet en redegørelse vedrørende indkøb af konsulentydelser fra hhv. Dynamic Approach og just training. 

14.06.2016 Nyhed:

Selvbetjent paskontrol i Københavns lufthavn

Politiet og Københavns lufthavn indfører selvbetjent paskontrol, når man rejser mellem Københavns Lufthavn i Kastrup og en destination udenfor EU og Schengen.

30.03.2016 Nyhed:

Rigspolitiet fast besluttet på at sikre borgerne mod ID-tyveri

For at beskytte borgerne mod at få deres identitet misbrugt er Rigspolitiet fortsat opsat på, at der etableres et værn mod ID-tyveri gennem et landsdækkende register.

01.02.2016 Nyhed:

Rigspolitiet: Find Europas mest eftersøgte på nettet

De mest efterlyste mistænkte fra hele Europa samles nu på en fælles hjemmeside. Hjemmesiden Europe’s Most Wanted Fugitives offentliggøres i dag.
Det er politinetværket ENFAST, European Network of Fugitive Active Search Teams, der med støtte fra Europol står bag den nye hjemmeside, som du finder på www.eumostwanted.eu

Sider