Du er her

Ringkøbing-Skjern Kommune

10.10.2017 Nyhed:

Tilflytter-hjemmeside skal tiltrække udenlandsk arbejdskraft

Ringkøbing-Skjern Kommune giver nu potentielle jobsøgere og tilflyttere fra udlandet et håndgribeligt værktøj: Målrettet information på engelsk og tysk på hjemmesiden www.flytmodvest.dk med råd fra udlændinge, der allerede er flyttet til kommunen, fif til jobsøgning og trin-for-trin flytteguide med meget mere.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

02.06.2017 Nyhed:

Ringkøbings skoler arbejder med ny digital læringsplatform

Alle skoler i Danmark skal indføre digitale læringsplatforme. I Ringkøbing-Skjern Kommune er valget faldet på Meebook, og alle lærere er i gang med at blive dus med systemet, som også kan bruges til at samarbejde med kolleger, elever og på længere sigt også forældre.

07.04.2017 Nyhed:

Målet er højhastighedsinternet til alle

Ringkøbing-Skjern Kommune modtog onsdag d. 4. april 2017 en bekræftelse fra EU-Kommissionen på, at to klager over kommunens seneste bredbåndsudbud er blevet afvist. Arbejdet for at sikre alle virksomheder, sommerhuse og husstande i kommunen adgang til en hurtig internetforbindelse fortsætter.

20.03.2017 Nyhed:

Rottebekæmpelse begynder med humor fremfor gift

Der er meget, man selv kan gøre for at undgå af få besøg af rotter. Ni midtjyske kommuner er gået sammen om at lave otte korte animationsfilm, der viser hvordan.

01.12.2016 Nyhed:

Farvel til afgående kommunaldirektør, Niels Erik Kjærgaard

Ringkøbing–Skjern Kommune må sige farvel til en knivskarp strateg. En usædvanlig ildsjæl, en stærk ambassadør for kommunen, et konkurrencemenneske og en vellidt chef ifølge de mange talere ved en velbesøgt afskedsreception for afgående kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard onsdag den 30. november.

30.11.2016 Nyhed:

Protolab skal sikre fremtidens kvalificerede medarbejdere

17 virksomheder med i alt 3000 arbejdspladser i Ringkøbing-Skjern Kommune bakker op om et kommende Protolab med laserskærere og 3D-printere i Lem. Erhvervsvækstforum støtter projektet med 1.1 mio. kr. over fire år.

14.10.2016 Nyhed:

Jeg går lige på kursus en halv time

Et kursus i sårbehandling, håndtering af medicin eller forebyggelse af fald kan klares på en aftenvagt for 900 ansatte i Sundhed og Omsorg i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kurserne foregår nemlig på computeren på programmet KvaliCare, som alle har adgang til.

13.10.2016 Nyhed:

Ringkøbing-Skjern ansætter ny kommunaldirektør

Jens Peter Hegelund Jensen bliver ny kommunaldirektør i Ringkøbing-Skjern Kommune. Et enigt byråd står bag valget af den 45-årige nuværende direktør i ALBOA, Aarhus’ næststørste boligselskab.

06.09.2016 Nyhed:

Buzz på lossen: Mød din kommune på genbrugspladsen

Næste gang du tager på genbrugspladsen i Ringkøbing-Skjern Kommune, kan du måske få målt både blodtryk og dæktryk eller høre, hvordan du online låner magasiner, aviser og film på biblioteket til din mobil, tablet eller pc.

Sider