Du er her

Robotter

25.10.2017 Nyhed:

Mobilnetværk til morgendagens robotter

Selvkørende biler på vejene og autonome droner i produktionshallerne. De nye teknologier stiller store krav til det mobile netværk, og forskere fra Aalborg Universitet arbejder allerede nu sammen med verdens førende mobilaktører om udvikling af anden fase af 5G.

27.10.2016 Nyhed:

Investorer skyder millionbeløb i On Robot

Den fynske robotvirksomhed On Robot har netop fået et kapitalindskud i millionklassen til videreudviklingen af deres unikke collaborative griber til ’cobots’ – det vil sige robotter, der kan arbejde side om side med mennesker. Investeringen kommer fra et erfarent team af investorer med stort kendskab til netop robotmiljøet, herunder Vækstfonden, Enrico Krog Iversen, der er tidligere adm. direktør i den danske robotsucces Universal Robots, samt Thomas Visti.

13.10.2016 Nyhed:

Robotdag i Skagen

Har du lyst til at lege med en robot? Og måske selv prøve at programmere den? Så kom til en sjov og spændende dag med robotter på Skagen Skole.
Elever fra Skagen Skole er eksperter i robotter. På Robotdagen viser de, hvordan man nemt kan programmere en robot. Prøv det selv og få hjælp fra en af de unge eksperter.

05.09.2016 Nyhed:

Nyt erhvervspartnerskab skal fremme brug af data og robotter

Et nyt erhvervspartnerskab trækker nu i arbejdstøjet for at fremme en teknologisk og digital omstilling i de små- og mellemstore produktionsvirksomheder. Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion skal over de næste fire år formidle viden og udmønte 42 mio. kr. til fremme af ny teknologi i danske produktionsvirksomheder.

16.02.2016 Nyhed:

Crowdfunding og robotter til Fondskonference

Danmarks førende ekspert inden for crowdfunding og et forskerhold med deres unikke robotter er blot nogle af elementerne, når der den 1. marts bliver holdt fondskonference i Sydbank Arena i Kolding.

10.12.2015 Nyhed:

Frederikshavn Kommune sender robotter i skole!

Skoleområdet i Frederikshavn Kommune har valgt at se på robotter til at løse problematikker omkring elevers langtidsfravær evt. i forbindelse med sygdom, operation eller andre problematikker.

13.11.2015 Nyhed:

Robotter, affald og tændte elever

Kinderne blussede varmt, rødt og energisk på de 1000 elever fra 6., 7. og 8. klasse, der lørdag den 7. november 2015 deltog i årets FIRST LEGO League finale på DTU i Ballerup.