Du er her

Rudersdal Kommune

07.07.2017 Nyhed:

Ny hjemmeside: Oplev Rudersdal

Oplev Rudersdal har fået ny hjemmeside, der både viser dig aktuelle arrangementer og faste tilbud i Rudersdal Kommune. Du kan også selv lægge dine arrangementer op.

22.02.2017 Nyhed:

Ny selvbetjeningsløsning hjælper borgerne med at få overblik over gælden

Det er aldrig sjovt at være bagud med regningerne. Ofte er første skridt til at få hul på gælden at danne sig et overblik. Derfor lancerer Rudersdal Kommune Mit Betalingsoverblik.

11.10.2016 Nyhed:

Elevernes læringsmiljø bliver mere innovativt og fleksibelt

Ni skoler får 1,3 mio. kr. til at indrette nye læringsmiljøer, der bedre kan understøtte elevernes læring. Mange skoleelever i Rudersdal Kommune vil opleve, at de traditionelle klasselokaler bliver erstattet af mere fleksible læringsmiljøer, der styrker elevernes læring. Børne- og Skoleudvalget har besluttet at give 1,3 mio. kr. til ni skoler, så de kan indrette skolerne til at understøtte elevernes forskellige læringsformer. 

11.12.2015 Nyhed:

Nu kan du selv booke tandlægetid til dit barn

Fra tirsdag den 8. december kan man med et nyt onlinesystem se, booke og ændre tandlægetider for dit barn i Rudersdal Kommune.

04.09.2015 Nyhed:

Kommunale apps foretrækkes over centraliseret udvikling

Rudersdal Kommune går deres egne veje, og deres egen app ”Min Rude” har stadig større gennemslagskraft end de nationale initiativer. Kommunen har fået meget ros for implementeringen af ”Min Rude”, der tilbage i 2009 bl.a. blev præsenteret for borgerne igennem film, men ikke alle stiller sig lige positiv kommunens brug af egne apps.

24.03.2015 Nyhed:

Digital genoptræning i Rudersdal nomineret til pris

Rudersdal og tre andre kommuner har sammen med virksomheden ICURA udviklet en ny digital løsning til fleksibel genoptræning, som nu er indstillet til at modtage Digitaliseringsprisen 2015.

23.03.2015 Nyhed:

Jette Bondo bliver ny underdirektør i Udbetaling Danmark

Områdechef Jette Bondo stopper i Rudersdal Kommune med udgangen af marts for at tiltræde en stilling som underdirektør i Udbetaling Danmark.

16.01.2015 Nyhed:

Flere iPaddebørn i Rudersdal

11 daginstitutioner i Rudersdal har i et år undersøgt, hvordan iPads kan bruges i det pædagogiske arbejde. Erfaringerne er lovende, og projektet bredes nu ud til alle daginstitutioner i kommunen.

14.01.2015 Nyhed:

Digital læring og feedback får en mio. kr. i Rudersdal

Skolelever i Rudersdal Kommune kan se frem til nye programmer og Apps, der gør det nemmere at træne deres faglige færdigheder ud fra individuelle forudsætninger. Desuden skal nye programmer lette lærernes arbejde med at rette opgave, hvilket vil give mere tid med eleverne.

08.01.2015 Nyhed:

Rudersdal skal stå for IT i Nordsjællands Brandvæsen

Det bliver Rudersdal Kommunes IT-afdeling, der får ansvaret for it-service i Nordsjællands Brandvæsen med virkning fra 1. januar.

Sider