Du er her

Sagsbehandling

01.11.2017 Nyhed:

Verdensbanken: Nemt at starte virksomhed i Danmark

Verdensbanken har i dag offentliggjort sit årlige erhvervsindeks ”Ease of Doing Business”. Det viser bl.a., at Danmark er et af de lande i verden, hvor det er nemmest at starte en virksomhed, bl.a. på grund af effektiviteten af den offentlige sagsbehandling.

11.10.2017 Nyhed:

Intelligente digitale løsninger skal understøtte sagsbehandling i fremtiden

Syddjurs Kommune deltager de næste fire år i et storstilet innovations- og forskningsprojekt kaldet EcoKnow. Målet med projektet er, at gøre sagsbehandlingen i kommunerne mere borgernær, smidig og intelligent.

09.10.2017 Nyhed:

Big data og digitaliseret lovgivning skal forbedre offentlig sagsbehandling

Digitale sagsbehandlingssystemer skal både være mere intelligente og fleksible, så sagsbehandlere og borgere får den bedste service på trods af en stadig mere kompleks lovgivning. Innovationsfonden investerer 16 mio. i projektet Ecoknow, der bygger bro imellem teknologi og praksis.

07.10.2013 Nyhed:

Digitale løsninger erstatter fremover sagsbehandlerunderskrift

Inden udgangen af i år er det væk med kuglepennen og frem med tastaturet, når sagsbehandlere i kommuner, regioner og staten underskriver afgørelser om f.eks. samvær med skilsmissebørn eller økonomisk hjælp til tandlæge. Nyt lovforslag ændrer proceduren for at underskrive afgørelser, så der ikke længere er krav til sagsbehandlerne om at underskrive i hånden.

20.09.2013 Nyhed:

Computersnak skal give mere tid til borgerne

De ansatte i Nordfyns Kommune skal fremover tale til deres computer i stedet for at bruge tastaturet. Det går hurtigere, og den sparede tid kommer borgerne til gode.