Du er her

Silkeborg Kommune

07.04.2017 Nyhed:

Silkeborg griber de digitale muligheder

Digitale teknologier har aldrig udviklet sig hurtigere end nu. Mulighederne er uendelige. Men hvad skal der til for at udnytte teknologien og skabe bedre løsninger og mere værdi i vores dagligdag og arbejdsliv?
Det kan man få svar på, når Danmarks førende digitale festival, Internet Week Denmark, med mere end 100 events afvikles i bl.a. Silkeborg fra d. 19.-23. april.

13.10.2016 Nyhed:

Silkeborg Kommune ansætter erfaren direktør

Direktør i Holstebro Kommune Anders Kjærulff skifter til direktørjob i Silkeborg. 

27.09.2016 Nyhed:

Åndehul for børn og unge med flair for it

Børn og unge med autisme-diagnoser bruger digitalt værksted for skoleelever i Silkeborg. Nu samler FabLab Silkeborg fagfolk og frivillige for at udvikle tilbuddet til dem. 

23.06.2016 Nyhed:

Silkeborg ændrer i kommunens ledelse

I forbindelse med, at direktør Leif Sønderup går på pension, har Silkeborg Kommune besluttet at slå direktørstillingen op. For at forenkle ansvarsfordelingen og skabe større tydelighed omkring den øverste ledelse af kommunen er det samtidig besluttet, at ordførende direktør Lone Lyrskovs titel ændres til kommunaldirektør, og at direktionens tre øvrige direktører skifter faglig reference fra borgmesteren til kommunaldirektøren.

16.06.2016 Nyhed:

Undgå rykkere, når du skylder kommunen penge

Vil du undgå at skulle betale et rykkergebyr, fordi du har overset en betalingsfrist på en regning fra Silkeborg Kommune? Nu kan du modtage en SMS ugen før rykkeren ligger i din postkasse.

22.01.2016 Nyhed:

Amerikanere på besøg i forsøgsboligen

Chefer fra sundheds- og plejesektoren i USA hørte om velfærdsteknologi i forsøgsboligen, hvor Silkeborg Kommune udvikler og afprøver velfærdsteknologi til plejecentret Marienlund.

15.12.2015 Nyhed:

Velkommen til familien, Roberta!

Silkeborg Kommune har fået en ny medarbejder. Navnet er Roberta, og hun skiller sig noget ud blandt kollegaerne. Hvad enten hun tager sig et hvil i kantinen, eller om hun er på sin daglige rute på rådhuset i Silkeborg, vækker Roberta og hendes runde former meget opmærksomhed.

26.11.2015 Nyhed:

Ændring i Silkeborg Kommunes direktion

Borgmester Steen Vindum indstiller til Økonomi- og Erhvervsudvalget, at Silkeborg Kommunes direktion 1. januar 2016 ændres fra fem til fire direktører.

24.11.2015 Nyhed:

Ny chef med rødder i musikken

Kulturchef i Sønderborg John Bøgelund Frederiksen bliver kultur- og borgerservicechef i Silkeborg Kommune.

13.11.2015 Nyhed:

Silkeborg kommune indfører Mobile Pay og Swipp

Snart behøver du ikke at huske kontanter eller dankort, hver gang du handler ved kommunens salgssteder. Kommunen er nemlig i gang med en løbende indføring af Mobile Pay og Swipp. Allerede nu kan bruge mobilen som betalingsmiddel, når du fx skal i svømmehallen, i Borgerservice eller på bibliotekerne.

Sider