Du er her

Skanderborg Kommune

23.11.2016 Nyhed:

Nu er alle byggesager tilgængelige på nettet

Nu ligger alle afsluttede byggesager i Skanderborg Kommune tilgængelige i et elektronisk byggesagsarkiv, som kan findes på skanderborg.dk/byggeri.

12.09.2016 Nyhed:

Ny direktør ansat i Skanderborg Kommune

På møde i Økonomiudvalget i Skanderborg Kommune er der sat navn på kommunens nye direktør: Den 43-årige Frederik Gammelgaard.

25.06.2015 Nyhed:

Ledige kaster sig over online-booking i Jobcentret

Siden februar er mere end 1.200 samtaler i Skanderborg Kommunes jobcenter blevet booket online – det er flere end i hele Københavns Kommune. Den digitale løsning giver mindre pres på telefonen og mere tid til samtalerne.

23.06.2015 Nyhed:

Prøv spiserobotten og den elektroniske medicin-husker i Skanderborg

På Dagmargården i Skanderborg skiller en lejlighed sig markant ud. Den er nemlig indrettet som showroom med de nyeste velfærdsteknologier på ældre og handicapområdet. Skanderborg Kommunes har nemlig indrettet et såkaldt Living Lab – en lejlighed fyldt med fikse løsninger til ældre og handicappede. Målet er at hjælpe flere borgere med at klare sig selv, og alle er velkomne til at opleve tingene i laboratoriet på egen krop.

09.02.2015 Nyhed:

43 kommuner til faktatjek af udligningssystemet

Politikere og embedsmænd fra 43 kommuner var onsdag samlet til en gennemgang af det kommunale udligningssystem. Det handler ikke om ”dem-og-os” – det handler i stedet om konkrete fejl og mangler, som umiddelbart bør være nemme at rette til, understreger kommunerne bag www.RimeligUdligning.nu.

23.04.2014 Nyhed:

Patienter med sår behandles nu i eget hjem

Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg Kommuner har indledt et nyt samarbejde med Hospitalsenheden Horsens, så patienter med sår kan blive vurderet og behandlet i deres eget hjem ved hjælp af telemedicin.

14.02.2014 Nyhed:

Skanderborg har nu papir på at være mest digital

Skanderborg Kommune løber med sejren i kommunekonkurrencen om flest digitale borgere. Det har Digitaliseringsstyrelsen netop offentliggjort. Næsten 44 pct. af borgerne i Skanderborg Kommune kan nu modtage post fra kommunen blandt andet på grund af en kampagne de seneste måneder, hvor man har fortalt om fordelene ved digital post.

12.12.2012 Nyhed:

Ny hotline skal gøre det nemmere at betjene sig selv

Nu er der hjælp at hente for borgere, der går i stå i selvbetjeningen. Syv kommuner er gået sammen om at tilbyde borgerne telefonisk hjælp til digital selvbetjening udenfor Borgerservices normale åbningstid.

27.09.2012 Udbud:

Skanderborg Kommune udbyder medarbejderportal

Skanderborg Kommune ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om ny medarbejderportal