Du er her

Sociale medier

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

24.03.2017 Nyhed:

Tønder melder fuldt hus til temaaften om sociale medier

Den 27. marts arrangerer Kultur & Fritid og Projekt Foreningsudvikling en temaaften om digitalisering og sociale medier for alle foreninger i Tønder Kommune. Interessen for arrangementet har været enorm. Derfor kan arrangørerne - med 151 tilmeldte - melde fuldt hus.

21.03.2017 Nyhed:

Odder Kommune størst på Facebook og Instagram

Odder Kommune har flest venner på Facebook og Instagram ift. indbyggertal.

29.11.2016 Nyhed:

Guldborgsund-bibliotekerne vinder pris

I torsdags drog Facebookteamet på Guldborgsund-bibliotekerne til Middelfart Bibliotek. Med sig hjem havde de en pris for deres arbejde på de sociale medier.

29.11.2016 Nyhed:

Børn påvirker forældrenes brug af sociale medier

Det har stor indflydelse på brugen af sociale medier, om man lever i et parforhold med børn eller uden børn. Målt på en række demografiske parametre er der stor forskel på de sociale mediers popularitet i de forskellige befolkningsgrupper. Det viser Slots- og Kulturstyrelsens undersøgelse om brugen af sociale medier.

14.10.2016 Nyhed:

Vi har sluppet vores hashtag løs

Som et led i arbejdet med kampagnen Følelsen af Faxe har Faxe Kommune gennem 2016 bedt borgerne om at sende billeder og hverdagshistorier på sociale medier via #FølelsenafFaxe.

27.09.2016 Nyhed:

Danskundervisning på YouTube vinder Den Europæiske Sprogpris 2016

Projektet ’Danskundervisning på Arabisk med Khaled’ vinder Den Europæiske Sprogpris 2016. Projektet arbejder med sprogindlæring via sociale medier og hædres for dets nytænkende tilgang til at lære sprog og få interkulturel forståelse.

19.04.2016 Nyhed:

Frederikssund Kommune er nu på Facebook

Indtil den 18. april har Frederikssund Kommune været repræsenteret på Facebook med sider for forskellige institutioner og for Byen Vinge. Men fra Mandag den 18. april har kommunen også en officiel hovedside på Facebook. Den officielle facebookside er en følge af Byrådets beslutning den 30. marts. Her blev det vedtaget, at kommunen fremover skal være at finde på Facebook.

10.03.2016 Nyhed:

Sociale medier kan redde liv, når katastrofen rammer

Twitter, Facebook og andre sociale medier giver helt nye muligheder for at informere og reagere, når katastrofen rammer. Alivelu Mukkamala, ph.d.-studerende på IT-Universitetet, undersøger, hvordan data fra de sociale medier kan bruges til at få hjælpen hurtigere frem.

16.12.2015 Nyhed:

Danskernes mediebrug på internettet og brug af sociale medier

Kulturstyrelsen sætter med to nye rapporter spot på borgernes mediebrug på internettet med særligt fokus på villigheden til at betale for medieindhold og på lysten til at debattere politiske emner på sociale medier.

Sider