Du er her

Stat

06.02.2013 Udbud:

Forsvaret bekendtgør valg af Mas Zengrange

Forsvarets materieltjeneste bekendtgør med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed at have til hensigt at vælge Mas Zengrange til opdatering af det danske Morfire software (Motar Fire Control System).

05.02.2013 Udbud:

Sundhed.dk udbyder it-drift

Sundhed.dk ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt vedrørende it-drift

04.02.2013 Udbud:

Nationalmuseet udbyder hardware

Nationalmuseet ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om anskaffelse af hardware og en tilhørende serviceaftale i forbindelse med udstillingen VIKING.

04.02.2013 Udbud:

Moderniseringsstyrelsen vælger CSC

Moderniseringsstyrelsen har valgt CSC som leverandør på et tidligere annonceret udbud af kontrakt om drift og applikationsforvaltning af Statens Lønsystem (SLS).

01.02.2013 Udbud:

Udenrigsministeriet udbyder ESDH

Udenrigsministeriets departement ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om anskaffelse, implementering, vedligehold og videreudvikling/løbende tilpasning af ESDH-system til ca. 2 000 unikke brugere hos den samlede Udenrigstjeneste bestående af en hjemmetjeneste og en udetjeneste i form af repræsentationer.

30.01.2013 Udbud:

Forsvaret udbyder konsulentbistand

Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste ønsker tilbud på indgåelse af aftale om levering af konsulentbistand til videreudvikling af Roaming Client løsning på Forsvarets Integrerede Informatiknetværk (FIIN).

30.01.2013 Udbud:

Forsvaret vælger Retrade

Forsvarets Materieltjeneste har valgt Retrade som leverandør på et tidligere annonceret udbud om drift af internetportal til salg af overskudsmateriel fra forsvaret.

28.01.2013 Udbud:

Forsvaret vælger Systematic

Forsvarets Materieltjeneste bekendtgør at have valgt Systematic som leverandør på en aftale om drift og vedligeholdelse af anlæg til udveksling af klassificerede oplysninger (X-POST og X-UDD).

28.01.2013 Udbud:

Forsvaret vælger TDC

Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste har valgt TDC som leverandør af specielt sikrede kredsløb.

23.01.2013 Udbud:

Naturstyrelsen vælger C.K. Environment

Naturstyrelsen har valgt C. K. Environment som leverandør på et tidligere annonceret udbud om levering af dataloggere.

Sider