Du er her

Sundhed.dk

13.09.2017 Nyhed:

Hurtigere adgang til prøvesvar og journalnotater

Nu kan du se prøvesvar og journalnotater, så snart de er godkendte og ligger klar. Du finder dine sundhedsdata på sundhed.dk eller på MinSundhedsplatform.dk.

07.09.2017 Nyhed:

Sundhedsjournalen: Nu får du hurtigere adgang til prøvesvar og data

Fra 12. september 2017 kan du som patient se prøvesvar og journalnotater i Sundhedsjournalen efter 0-2 døgn imod 3-5 døgn i dag.

07.07.2017 Nyhed:

Alle borgere får straks-adgang til prøvesvar

Blodprøver, biopsier og journalnotater. Til efteråret kan man via sundhed.dk klikke sig direkte ind og se svar på sine prøver uden forsinkelse. Det er borgernes frie valg og ret at kunne se svarene med det samme, og vi skal ikke filtrere informationerne, siger Jens Stenbæk, formand for Sundhedsinnovationsudvalget i Danske Regioner.

03.07.2017 Nyhed:

Sundhed.dk sætter dagsorden, når verdens topledere samles til G20 møde

Når verdens finansielle topledere samles til G20 mødet i Hamburg den 7.- 8. juli diskuterer de tiltag, der kan fremme en stabil international økonomi. I den sammenhæng har G20 ledelsen bedt om en artikel og en kort video om den danske sundhedsportal sundhed.dk som et godt eksempel på, hvordan man kan spare tid og penge i sundhedsvæsenet.

23.11.2016 Nyhed:

Ny mobil-app gør det let at få styr på medicinen

Sundhedsdatastyrelsen har i dag lanceret 'Medicinkortet' – en ny app til mobilen, som gør det let at få styr på din medicin.

10.12.2015 Nyhed:

Nu bliver det lettere at hjælpe syge familiemedlemmer

Pårørende får en ny mulighed for at hjælpe syge familiemedlemmer i den anden ende af landet via sundhed.dk fra den 9. december. Godt eksempel på at sundhedsvæsenet indretter sig efter patienterne, siger Jens Stenbæk, næstformand i Danske Regioner.

18.09.2015 Nyhed:

Hurtigere digital adgang til egne journaldata og prøvesvar

Borgernes adgang til egne data har været implementeret med en forsinkelse, som gjorde, at sundhedsfaglige kunne se data i længere tid før borgerne. Nu får borgerne mulighed for at læse med hurtigere – også mens deres data gør en forskel.

24.08.2015 Nyhed:

Borgerne får hurtigere adgang til egne sundhedsdata

Fra den 9. september 2015 får borgerne hurtigere adgang til deres egne sundhedsdata på sundhed.dk. I første omgang betyder det, at borgerne kan se laboratoriesvar mm. med kun 3-5 dages forsinkelse mod tidligere 2-3 uger.

12.05.2015 Nyhed:

Sundhed.dk-direktør vinder international eHealth-pris

Morten Elbæk Petersen, direktør for den fællesoffentlige sundhedsportal sundhed.dk, har netop modtaget HIMSS Europe eHealth Leadership Award. Mortens visioner og høje ambitioner for dansk sundheds-it, som har resulteret i en på verdensplan unik sundhedsportal for borgere og sundhedspersonale, er blandt andet årsagen til prisen, der uddeles af HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) Europe. Prisen uddeles i forbindelse med EU’s eHealth Week i Riga, 11. - 13. maj 2015.

22.04.2015 Nyhed:

Ny kamerapille screener for tarmkræft

På mandag sluger den første testperson en ny kamerapille, der skal screene for tarmkræft. Det er første skridt i et nyt forskningsprojekt, som Odense Universitetshospital, Region Syddanmark, tyske Corporate Health og sundhed.dk står bag. Forskningsstudiets formål er at kunne tilbyde en alternativ screeningsmetode for tarmkræft, så kamerapillen kan erstatte koloskopi (kikkertundersøgelse) i nær fremtid. Færre risici, kortere ventetid, smertefri screening og en forventning om, at flere borgere vil deltage i screeningsprogrammet, er fordelene ved den nye kamerapille sammenlignet med koloskopi, som i dag bruges til at screene danskerne for tarmkræft. 

Sider