Du er her

Sundheds- og ældreministeriet

15.09.2017 Nyhed:

Danmark får ny toppost i FN

Direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, er valgt til bestyrelsen i WHO’s regionalkomité for Europa for en 3-årig periode. Et godt ståsted til at udbrede de stærke danske holdninger på sundhedsområdet, mener sundhedsminister Ellen Trane Nørby.

20.04.2016 Nyhed:

Sygehuspatienter med demens skal kunne spores med GPS

Fremover bliver det muligt for sygehuspersonalet at udstyre demente patienter med en GPS under indlæggelse, hvis der er risiko for, at patienten vil forlade sygehuset og dermed udsætte sig selv for fare. Det er formålet med et lovforslag, som Folketinget netop har vedtaget.

18.04.2016 Nyhed:

Sygehuspatienter med demens skal kunne spores med GPS

Fremover bliver det muligt for sygehuspersonalet at udstyre demente patienter med en GPS under indlæggelse, hvis der er risiko for, at patienten vil forlade sygehuset og dermed udsætte sig selv for fare. Det er formålet med et lovforslag, som Folketinget netop har vedtaget den 14. april.

09.10.2015 Nyhed:

Sundheds- og Ældreministeriet har ansat tre nye direktører

På Sundhedsministeriets område blev der i august 2015 etableret fire nye styrelser: Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsdatastyrelsen og Lægemiddelstyrelsen. Samtidig med udmeldingen om organisationsændringen blev fire direktørstillinger slået op, og tre af stillingerne er nu besat. Nye direktører for henholdsvis Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed bliver Søren Brostrøm og Anne-Marie Vangsted, der begge tiltræder deres nye stillinger i dag. Og 1. november begynder Lisbeth Nielsen som ny direktør for Sundhedsdatastyrelsen.

17.08.2015 Nyhed:

Sundheds- og Ældreministeriet søger fire nye styrelsesdirektører

Er du handlekraftig og resultatorienteret? Og har du lyst til at gøre en forskel på sundhedsområdet? Så er du måske en af fire nye direktører i Sundheds- og Ældreministeriets Koncern.

11.08.2015 Nyhed:

Ny organisation i Sundheds- og Ældreministeriet

Sundhedsstyrelsen deles op, en ny Lægemiddelstyrelse etableres, og to nye styrelser ser dagens lys. Det er resultatet af en organisationsændring i Sundheds- og Ældreministeriets koncern, der skal styrke de enkelte sundhedsmyndigheders arbejde med kerneopgaver.