Du er her

Sundhedsdatastyrelsen

01.02.2017 Nyhed:

Sundhedsdatastyrelsen sætter vellykket punktum for afgørende IT-projekt

Sundhedsdatastyrelsen har med succes gennemført et omfattende IT-projekt, der er afgørende for, at Statens Serum Institut nu kan gennemføre salget af sin vaccineproduktion til AJ Vaccine.

17.01.2017 Nyhed:

Sundhedsdatastyrelsen har fået ny strategi

Sundhedsdatastyrelsen lancerer hermed sin nye strategi: ’Strategi 2020’. Strategien lægger sporene for Sundhedsdatastyrelsens arbejde i de kommende tre år. Det er styrelsens mission at bringe Danmarks styrkeposition på data og digitalisering ind i fremtiden. Derudover er det Sundhedsdatastyrelsens vision at skabe bedre sundhed gennem brug af data og stærk digital sammenhæng i sundhedsvæsenet.

14.12.2016 Nyhed:

Nye chefer i Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen har ansat to nye afdelingschefer. Pernille Rosling tiltræder stillingen som afdelingschef for DRG og Finansiering den 1. februar 2017. Jørn Lodahl tiltræder stillingen som afdelingschef for Kunder og Systemforvaltning den 15. december 2016.

23.11.2016 Nyhed:

Ny mobil-app gør det let at få styr på medicinen

Sundhedsdatastyrelsen har i dag lanceret 'Medicinkortet' – en ny app til mobilen, som gør det let at få styr på din medicin.

27.10.2016 Nyhed:

Nu går vurderingen af sundhedsdata-projektidéer i gang

Sundhedsdatastyrelsen har modtaget i alt 29 projektidéer til Sundhedsdataprogrammet fra borgere, virksomheder, interesseorganisationer, tænketanke og sundhedsprofessionelle. Projektideerne skal nu vurderes.

27.10.2016 Nyhed:

Klik dig frem til dit sygehus

Sundheds- og Ældreministeriet og Sundhedsdatastyrelsen er netop gået i luften med hjemmesiden mitsygehusvalg.dk, der skal være med til at give patienter bedre informationer, når de i forbindelse med det frie sygehusvalg og det udvidede frie sygehusvalg skal undersøges eller behandles og selv ønsker at vælge sygehus.

20.10.2016 Nyhed:

Landspatientregistret går ind i fornyelsesfase

Landspatientregistret (LPR) er et af de helt centrale sundhedsdataregistre i Danmark, og det anvendes på tværs af hele sundhedsvæsnet i staten, regioner og kommuner til kvalitetsudvikling og styring.

14.09.2016 Nyhed:

Sundhedsdatastyrelsen overtager ledelse af Sundhedsdataprogrammet

Direktør ser frem til en tættere integration med Sundhedsdatastyrelsens aktiviteter, når Sundhedsdataprogrammet lægges ind under styrelsens portefølje og organisation.

05.09.2016 Nyhed:

Sundhedsdatastyrelsen beklager hændelse med mail

Direktør udtaler beklagelse over, at en borger ved en fejl fik tilsendt en anden borgers aktindsigt og dermed også personfølsomme oplysninger.

06.07.2016 Nyhed:

Sådan håndterer man patientoplysninger mest sikkert

Sundhedsdatastyrelsen udgiver nu en vejledning om, hvordan patientoplysninger skal og kan håndteres hos sundhedsvæsnets parter med udgangspunkt i eksisterende lovkrav og teknologiske muligheder.

Sider