Du er her

Sundhedsplatformen

09.03.2017 Nyhed:

Status på patientsikkerheden i Sundhedsplatformen

Der har fortsat ikke været konstateret patientskader i forbindelse med implementeringen af Sundhedsplatformen. Læs her seneste rapport til Styrelsen for Patientsikkerhed.

07.11.2016 Nyhed:

Rigshospitalet går i luften med Sundhedsplatformen

Trods masser af tekniske tilretninger i den nye fælles patientjournal og bedre uddannelse forventer Rigshospitalet, at overgangen til Sundhedsplatformen vil være en endog meget stor forandring, hvor personalet skal lære et komplekst it-system med tilhørende nye rutiner at kende. 

11.10.2016 Nyhed:

Alle patienter får deres behandling

Region Hovedstaden: ​Kræftpatienter får den nødvendige kemoterapi, og testsvar forsvinder ikke. Patienterne kan være trygge ved at komme på Herlev og Gentofte Hospital. Der er ikke tale om kaos, som artikler i Ekstra Bladet kan give indtryk af. 

14.09.2016 Nyhed:

Sundhedsplatformen følger tidsplanen

Den næste store milepæl for Sundhedsplatformen ligger fast. Platformen rulles ud på Rigshospitalet d. 5. november. Det blev endeligt besluttet et på styregruppemøde.Rigshospitalet er det næste hospital, der indfører Sundhedsplatformen. Det sker natten til d. 5. november, og således følger Sundhedsplatformen den oprindelige tidsplan.

01.09.2016 Nyhed:

Sundhedsplatformen: Statusrapport til Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed har bedt Region Hovedstaden om en månedlig statusrapport på implementeringen af Sundhedsplatformen med fokus på patientsikkerhed. Se regionens første status fra august 2016.

27.03.2015 Nyhed:

Nyt datacenter i Ringsted til 46 millioner kroner

Region Sjælland har indviet et nyt datacenter til 46 millioner kroner på Ringsted Sygehus. Det sikrer, at sygehusene har dataplads nok til patientjournaler, scanninger og røntgenbilleder, også i fremtiden. Centret skal rumme alle regionens egne data og hele Sundhedsplatformen, som er fremtidens fælles elektroniske patientjournal i Region Sjælland og Region Hovedstaden.

09.10.2014 Nyhed:

Sundhedsplatformens hjemmeside er i luften

Du kan nu blive klogere på Sundhedsplatformen - som Region Hovedstaden og Region Sjælland står bag - på projektets nye hjemmeside som du finder her www.sundhedsplatform.dk