Du er her

Syddjurs Kommune

11.10.2017 Nyhed:

Intelligente digitale løsninger skal understøtte sagsbehandling i fremtiden

Syddjurs Kommune deltager de næste fire år i et storstilet innovations- og forskningsprojekt kaldet EcoKnow. Målet med projektet er, at gøre sagsbehandlingen i kommunerne mere borgernær, smidig og intelligent.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

14.10.2016 Nyhed:

Kommuner undersøger mulighederne for at samarbejde om IT og digitaliseringsopgaver

Ny undersøgelse skal afklare om Favrskov, Norddjurs og Syddjurs kommuner kan opnå fælles fordele ved at indgå et mere formelt samarbejde på it- og digitaliseringsområdet. Undersøgelsen skal bl.a. identificere de områder, hvor der er størst økonomisk potentiale.

28.09.2016 Nyhed:

Digitalt mødested mellem ældre og frivillige åbnes

www.moedestedet-syddjurs.dk  er Syddjurs Kommunes nye udspil til at skabe kontakt og dialog mellem frivillige hjælpere og kommunens ældre. 

28.09.2015 Nyhed:

Besparelser fra lænestolen – aktindsigt i Syddjurs Kommune

Hvordan kan lænestole og byggesager spare kommunerne penge? For Syddjurs Kommune var det overraskende svar: Igennem aktindsigt. Hjemme fra lænestolen kan borgerne nu få direkte aktindsigt og følge med i igangværende og ældre høringer, lokalplaner, byggesager m.m.

14.08.2015 Nyhed:

Velfærdsteknologi til borgerne i Syddjurs Kommune

Som noget nyt er det blevet muligt for borgerne i Syddjurs Kommune at få bevilliget et skylletoilet. Hensigten med skylletoiletterne er at borgerne skal kunne klare toiletbesøg uden hjælp fra hjemmeplejen, da borgerne har haft et ønske om fortsat at kunne klare dette selv.

08.05.2015 Nyhed:

Åben Indsigt i Syddjurs

Syddjurs Kommune har siden 2007 valgt at give borgerne direkte adgang til sager og dokumenter fra hjemmesiden. Løsningen giver i dag adgang til 40.000 sager, er nem at bruge for borgerne og har lettet tunge interne arbejdsgange.

26.02.2015 Nyhed:

Syddjurs Kommune satser på velfærdsteknologi

Syddjurs Kommune har investeret 11 mio. kr. i udviklingen af velfærdsteknologi over 3 år. I 2015 vil der blive investeret i en række telesundhedsprojekter som vil bringe borgerne tættere på kommunens sundhedspersonale.

09.02.2015 Nyhed:

43 kommuner til faktatjek af udligningssystemet

Politikere og embedsmænd fra 43 kommuner var onsdag samlet til en gennemgang af det kommunale udligningssystem. Det handler ikke om ”dem-og-os” – det handler i stedet om konkrete fejl og mangler, som umiddelbart bør være nemme at rette til, understreger kommunerne bag www.RimeligUdligning.nu.

23.10.2014 Nyhed:

Unge og ældre skal lære af hinanden til digitalt generationsmøde

Den 28. oktober afholder Rønde Højskole et digitalt generationsmøde mellem unge og ældre. Selvom der er stor forskel på generationerne, kan de i høj grad bruge hinandens erfaringer. Hvor de unge er fremme i skoene, hvad teknologien angår, har de ældre større kendskab til det offentlige. Nu skal de udveksle erfaringer.

Sider