Du er her

Tønder Kommune

24.03.2017 Nyhed:

Tønder melder fuldt hus til temaaften om sociale medier

Den 27. marts arrangerer Kultur & Fritid og Projekt Foreningsudvikling en temaaften om digitalisering og sociale medier for alle foreninger i Tønder Kommune. Interessen for arrangementet har været enorm. Derfor kan arrangørerne - med 151 tilmeldte - melde fuldt hus.

09.11.2016 Nyhed:

Screening gør udviklingshæmmede sundere

Helbredstilstanden blandt beboerne på Handicap Løgumgård er blevet klart bedre, efter at Tønder Kommune har indført systematiske sundhedsscreeninger.

04.11.2016 Nyhed:

Digitale medier viser vej til Kærlighedens Land

Et bryllup er en hyldest til kærligheden. En helt særlig dag og begivenhed i et forelsket pars liv. Tønder Kommune vil gerne være med til at gøre dagen og begivenheden festlig og uforglemmelig for så mange som muligt og er derfor nu klar til at slå ekstra på tromme for området som attraktiv bryllupsdestination - som Kærlighedens Land.

06.09.2016 Nyhed:

Børn får lettere adgang til bibliotekernes e-bøger og lydbøger

Nu bliver det lettere for børn og unge at finde god fritidslæsning i Tønder Kommune. 1. september lancerer eReolen et målrettet initiativ, der gør det nemmere for de 7-14 årige selv at finde og vælge de bøger, de gerne vil læse. Den nye side hedder eReolen Go og indeholder alle børnematerialer fra eReolen.
  

30.06.2016 Nyhed:

Ny direktør med stærk faglig profil

Tønder Kommunes nye direktør for Børn og Skole, Kultur og Fritid, bliver 48-årige Henrik Schou, der i dag er skolechef i Esbjerg Kommune.

21.06.2016 Nyhed:

Tønder er godt med på sundhed

Det står rigtig godt til med kvaliteten af sundhedsydelserne i Tønder Kommune. Inden for langt de fleste af de områder, kommuner og regioner bliver målt på, ligger Tønder Kommune i den gode ende. F.eks. bliver færre borgere end andre steder i landet genindlagt på sygehuset, og der er ligeledes behov for færre forebyggende sygehusindlæggelser af de ældre.

14.06.2016 Nyhed:

Læs alverdens aviser og tidsskrifter gennem dit bibliotek – nu også Politiken

Onsdag den 8. juni underskrev Politiken en aftale med Pressreader om fremover at være tilgængelig på Pressreaders platforme. Det betyder at du som noget nyt kan læse en elektronisk udgave af Dagbladet Politiken hjemmefra. Vel at mærke hvis du er låner på biblioteket i Tønder.

28.04.2016 Nyhed:

Tønder Kulturhus åbner ny hjemmeside

Tønder Kulturhus har fået en ny hjemmeside, til gavn for både publikum og arrangører. Det er et af flere skridt, på vej mod det ”nye” kulturhus, som står klar 01. oktober 2016.

14.12.2015 Nyhed:

Kommunaldirektør fratræder til sommer

Tønder Kommune skal have ny kommunaldirektør. Efter godt fem år som øverste administrative chef for grænsekommunen fratræder kommunaldirektør Svend Erik Møller, når hans åremålsansættelse udløber med udgangen af juli 2016. Svend Erik Møller, der til januar fylder 61 år, tiltrådte som kommunaldirektør i Tønder Kommune den 1. august 2010.

10.12.2015 Nyhed:

Ny chef for Sundhed og Arbejdsmarked

Tønder Kommune har ansat Anne-Mette Dalgaard som ny fagchef for Sundhed og Arbejdsmarked. Anne-Mette Dalgaard, der er 54 år og bosat i Haderslev, kommer til Tønder fra en stilling som sundhedschef i Fredericia Kommune. Hun tiltræder sit nye job på Tønder Rådhus den 1. februar 2016.

Sider