Du er her

Teknologisk Institut

01.11.2017 Nyhed:

Teknologisk Institut vil styrke udviklingen af ny dansk velfærdsteknologi

Nyt innovationslab i Odense skal bygge bro mellem danske virksomheder og plejesektoren i udviklingen af ny velfærdsteknologi. Målet er at forbedre teknogierne, styrke brugen af den rigtige velfærdsteknologi hos borgerne samt åbne for øget eksport af dansk velfærdsteknologi.

03.10.2017 Nyhed:

Danmark fastfrosset på 12. plads i global konkurrenceevne

Danmarks globale konkurrenceevne ligger lige efter den internationale elite. For tredje år i træk ligger Danmark på 12. pladsen i World Economic Forums årlige måling af landenes konkurrenceevne. Ros og ris til Danmark.

21.09.2017 Nyhed:

Hospitalsscanning kan nu rykke ud i fødevarebranchen

CT scanning er nu klar til at sikre kvalitet og øget effektivitet i fødevarebranchen

14.09.2017 Nyhed:

Virtual reality skal få velfærdsteknologi ud til borgerne

Ny platform med virtual reality skal lette vejen for bedre udnyttelse af velfærdsteknologi ude i kommunerne. Hver tredje af landets kommuner oplever, at accept af teknologi hos personale i plejesektoren er en barriere.

08.09.2017 Nyhed:

Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne

Hospitalspatienter skal have mulighed for at få individuelt tilpassede måltider. Nyt projekt skal udvikle teknologien, som med 3D print og nyudviklede ingredienser skal revolutionere hospitalskøkkenerne. Innovationsfonden investerer 14 mio. kr. i projektet.

30.06.2017 Nyhed:

Lovgivning står i vejen for drone-udvikling

Den voksende drone-branche i Danmark angiver lovgivningen som hæmmende for vækst herhjemme. Det viser en stor kortlægning af den danske drone-branche fra Teknologisk Institut.

29.05.2017 Nyhed:

Nyt center for industriel 3D print på vej

Med det første center af sin art i Danmark vil Teknologisk Institut uddanne virksomheder i brugen af 3D-print i industrien. Centeret, som åbner i slutningen af 2017, skal demonstrere og udvikle det industrielle potentiale ved 3D-print i metal i produktionen i Danmark. På verdensplan spår Deloitte at markedet for 3D-print vil stige til mere end 20 mia. dollars i 2020.