Du er her

Vallensbæk Kommune

24.10.2017 Nyhed:

Intens stemning på Hackathon 2017 i Vallensbæk Kommune

Som at være der selv! To minutters følelsesmættede klip fra to dage med intenst arbejde og jubel, da vinderne blev udpeget. Vallensbæk kan være stolte af deres 9.klasses-elever.

10.10.2017 Nyhed:

Hackathon: Elektrofitness og tøjgenbrug

Der udbrød et kæmpe jubelbrøl, da Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen kunne offentliggøre vinderne af innovationskonkurrencen Hackathon, der tirsdag og onsdag blev afholdt i Vallensbæk.

22.11.2016 Nyhed:

Unge laver bæredygtig innovation

I samarbejde med to store it-virksomheder skal 9. klasses-elever fra Vallensbæk finde kreative løsninger på affaldsproblemer. Ét problem, én dag til at løse det – og kun fantasien sætter grænserne. Sådan kan man i korte træk beskrive Hackathon-dagen, der løber af stablen den 29. november i Vallensbæk.

31.08.2016 Nyhed:

Pilotprojekt på vinger: Dronen viser vej

I Vallensbæk har en gruppe motionister netop været på træningstur med en drone som vejviser. Droneturen er et forsøg, der skal afdække, om den nye ven på vinger kan motivere borgerne i træningen.

19.01.2016 Nyhed:

Digital fangeleg på Vallensbæk Havn og Strand

Med spillet DOT bliver klassikeren fangeleg løftet til nye, digitale højder i Vallensbæk. Det handler om at lokke børn og unge til at bevæge sig. Og så handler det om at have det sjovt! Du griber din smartphone, åbner en app, og vupti; du er blevet til en rød plet på et kort. Omkring dig er der et leben af gule, blå og røde pletter, der bevæger sig rundt imellem hinanden. På mobilens virtuelle kort, altså. Det er dine modspillere, der løber rundt på stranden ligesom du.

05.01.2016 Nyhed:

Spil DOT

Digital fangeleg på Vallensbæk Havn og Strand. Med spillet DOT lokkes børn og unge til bevægelse.

26.10.2015 Nyhed:

Teenagere udtænker dimser mod samfundsproblemer

180 elever fra 9. klasserne i Vallensbæk har i sidste uge fundet kreative løsninger på store problemer som diabetes og trafikstøj. Det bedste bud testes af globalt IT-firma.

08.10.2015 Nyhed:

Digitale indfødte skal gøre Vallensbæk til ’Smart City’

To dage i oktober går 180 elever fra Vallensbæks 9. klasser i digital tænkeboks. Vallensbæk skal være en ’Smart City’ og de unge skal være med til at finde kvikke løsninger på store samfundsproblemer. Det sker på et såkaldt ’Hackathon’, som Vallensbæk Kommune og it-rådgivningsvirksomheden Capgemini Sogeti er gået sammen om at afholde den 20. og 21. oktober. 

17.06.2015 Nyhed:

Den digitale kunsthal på Vallensbæk Station viser video-værker af elever fra Pilehaveskolen

Elever fra Pilehaveskolen i Vallensbæk har i løbet af skoleåret brugt tid sammen med den anerkendte videokunstner Jacob Tækker. Det er der kommet en række små kunst-videoer ud af, som altså nu vises på det store lærred i tunellen på Vallensbæk Station.

23.03.2015 Nyhed:

Digital kunst på Vallensbæk Station

Oplev spektakulære og interaktive værker i DIAS, den digitale kunsthal på Vallensbæk Station. DIAS Digital Interactive Art Space er som den eneste kunsthal i Danmark dedikeret til den digitale kunst. Kunst kan bruges til at ændre det offentlige rum og fx gøre en kedelig tunnel til et sted, hvor man møder overraskende oplevelser på vej til toget.

Sider