Du er her

Vejen Kommune

04.06.2015 Nyhed:

Ny direktør ansat i Vejen Kommune

55-årige Michael Maaløe bliver Vejen Kommunes nye direktør med ansvar for områderne Dagtilbud & Skole og Sundhed & Familie. En stilling, han tiltræder den 1. august 2015. Det besluttede et enigt byråd på mødet i går.

26.03.2015 Nyhed:

1.588 borgere i Vejen Kommune har ikke læst deres digitale post

En ny undersøgelse fra Danmarks Statistik viser at en del borgere i Vejen Kommune ikke har læst deres digitale post indenfor det seneste halve år. Vejen Kommunes Borgerservice opfordrer borgere, som har brug for hjælp med den digitale post, til at henvende sig.

11.12.2014 Nyhed:

Fælles beredskab i Trekantområdet

Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

21.03.2014 Nyhed:

Er alle dine bygninger registreret i BBR?

Vejen Kommune sætter nu yderligere skub i BBR-indsatsen og opfordrer alle boligejere til at kontrollere, at de oplysninger, der findes i Bygnings- og Boligregisteret (BBR) er korrekte.

15.05.2013 Nyhed:

Vejen bag succesfuld app

Annoncørerne på app’en MinBy – Vejen Kommune er glade for app’en som markedsføringskanal, og de vil gerne have, at flere annoncører kommer med. Mange annoncører betyder mange gode tilbud i lokalområdet og dermed mange brugere.

04.02.2013 Nyhed:

Vindere af konkurrence i kampagne for e-post er fundet

Vejen Kommune har ført en kampagne for at få borgere til at tilmelde sig e-post. Kampagnen løb frem til årsskiftet. 160 borgere tilmeldte sig under kampagnen og deltog samtidig i en konkurrence med chance for at vinde Ipad og biografbilletter.

17.01.2013 Nyhed:

Invitation til høringsmøde om udbud på indkøb af computere i Sydjysk kommuneindkøb

Høringen vedrører foreløbige kravspecifikationer samt udbudsdokument i forbindelse med levering af computere til skoler og de administrative enheder i Sydjysk kommuneindkøb. I dette udbud deltager kommunerne, Vejen, Billund og Varde.

15.11.2012 Udbud:

Kolding Kommune udbyder multimedier

Kolding Kommune ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om klargøring og levering af musik, film og multimedier/spil til biblioteker i følgende kommuner: Billund Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Aabenraa og Central bibliotek for Sydslesvig i Flensborg.

31.10.2012 Nyhed:

Kampagne skal få borgere til at bruge de digitale løsninger

Vejen Kommune og syv andre sydjyske kommuner er gået sammen om en fælles markedsføringskampagne, der skal inspirere borgerne til at bruge de digitale løsninger, når de skal i kontakt med kommunen. Kampagnen, der løber året ud, skal ses i lyset af, at det fra 1. december bliver obligatorisk at betjene sig selv på nettet.

22.10.2012 Nyhed:

8 syddanske kommuner går sammen om kampagne for selvbetjening

Sammen med syv andre kommuner vil Tønder gøre borgerne mere opmærksomme på de mange muligheder med NemID og selvbetjening på nettet.

Sider