Du er her

Vejle Kommune

15.06.2016 Nyhed:

Vejle-elever lærer at kode – IT-Branchen støtter

Elever i Vejle Kommune vil de kommende år få et nyt – og anderledes – tema på skoleskemaet, nemlig kodning. IT-branchen, med den lokale virksomhed Unik System Design i front, vil lokalt støtte initiativet.

11.03.2016 Nyhed:

Her er Vejle Kommunes nye bibliotekschef

Fra 1. april 2016 tiltræder Mette Høxbro stillingen som bibliotekschef i Vejle Kommune. Mette Høxbro kommer fra en stilling som bibliotekschef i Syddjurs Kommune, og inden da var hun gennem en årrække chef for flere lokalbiblioteker og kulturhuse i København.

12.11.2015 Nyhed:

Minister fik set digital læringsplatform på Smidstrup-Skærup Skole

Ellen Trane Nørby, minister for børn, undervisning og ligestilling, besøgte Smidstrup-Skærup Skole, og fik set, hvordan skolen benytter en digital læringsplatform.

04.11.2015 Nyhed:

Ny personalechef i Vejle Kommune

Vejle Kommune har ansat Thrine Nørgaard som ny personalechef . Thrine Nørgaard kommer fra et job som HR chef i Fredericia Kommune.

06.02.2015 Nyhed:

Vejle byder velkommen til Digitale børns nye hjemmeside

Vejle Kommune har lanceret en ny hjemmeside om børn og digitale medier, med gode råd til apps og pædagogiske forløb, workshops og udviklingsprojekter. Hvilke apps er gode og i hvilke sammenhænge? Hvordan kan digitale medier bruges i pædagogiske forløb? Hvordan skal fremtidens digitale pædagogik være? Og hvor kan man lære mere om det?

11.12.2014 Nyhed:

Fælles beredskab i Trekantområdet

Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

07.04.2014 Nyhed:

Vejle vært for frikommune-konference

Konferencen er arrangeret af Vejle Kommune i samarbejde med KL og Økonomi- og Idenrigsministeriet.

24.03.2014 Nyhed:

Vejle Digitale Skoler vandt Digitaliseringsprisen

Vejle Digitale Skoler har onsdag 19. marts vundet Digitaliseringsprisen i kategorien Velfærdsprisen. Vejle fik prisen for at udvikle og implementere nye undervisnings- og læreformer.

02.04.2013 Nyhed:

Udvidet samarbejde på beredskabsområdet i Vejle, Fredericia og Kolding kommuner

Kolding, Fredericia og Vejle kommuner har besluttet at afdække mulighederne for evt. at indgå i et formaliseret samarbejde på beredskabsområdet.

07.02.2013 Nyhed:

Få lyst til at læse med eBussen

Vejle Kommune står bag et nyt projekt, hvor en såkaldt ebus skal øge børns lyst til at læse.

Sider