Du er her

Viborg Kommune

30.06.2017 Nyhed:

Ny socialchef i Viborg Kommune.

Ulrik Johansen biver ny socialchef i Job & Velfærd i Viborg Kommune. 43-årige Ulrik Johansen er bosat i Ry og er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling i Vejle Kommune, hvor han de seneste tre år har været stabschef i Velfærdsforvaltningen.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

22.06.2017 Nyhed:

Digital træning fortsætter i halvandet år i Viborg Kommune

Den digitalt understøttede træning i hjemmeplejen fortsætter i en periode på 18 måneder, efter pilotprojekt viser, at træning gør ældre i stand til bedre at klare hverdagen selv.

15.06.2016 Nyhed:

IT skal få bevægelse i Viborgs skoler

13.000 elever i Viborg Kommune kan nu få mere bevægelse på skemaet - og her er det ok at bruge mobilen.

24.11.2015 Nyhed:

Tegnefilm og hjemmeside skal hjælpe astmafamilier

Cirka hver tiende danske skolebarn lider af astma. Viborg Kommune og Regionshospitalet Viborg har udviklet et nyt koncept, Astmanaut, som kan hjælpe børn og deres familier med at navigere i et liv med astma.

18.06.2015 Nyhed:

Silkeborg og Viborg på vej mod tæt samarbejde om it og digitalisering

Silkeborg og Viborg kommuner indleder et forretningsstrategisk samarbejde om it- og digitalisering, som om to år kan føre til, at de to kommuner har en fælles it- og digitaliseringsafdeling.

17.03.2015 Nyhed:

Viborgs skolelever bliver filmskabere

Viborg Kommune skubber til måden, vi tænker undervisning på, når kommunen sammen med The Animation Workshop/VIA UC sparker ”Animated Learning Lab” i gang.

27.02.2015 Nyhed:

Ny direktør til Viborg

Viborg Kommune har ansat Mette Andreassen i stillingen som direktør for Job & Velfærd fra 1. april 2015. Den nye direktør kommer til at stå i spidsen for en forvaltning med cirka 3.600 medarbejdere i landets 9. største kommune.

25.02.2015 Nyhed:

Smartphone og webcam hjælper borgere med brug for støtte

Viborg Kommune har med succes deltaget i et projekt, der giver socialpædagogisk støtte ved hjælp af ny teknologi.

24.02.2015 Nyhed:

Apple investerer milliarder i mega-datacenter ved Viborg

Den amerikanske IT-gigant Apple har valgt at bygge et af verdens største datacentre i Foulum lidt uden for Viborg. Det er en stor milliardinvestering, og ambitionen er at skabe et innovativt og energieffektivt datacenter.

Sider