Du er her

web

13.06.2017 Nyhed:

Folketinget har fået ny hjemmeside

Folketinget har fået ny hjemmeside i responsivt design, så den passer til tablet og mobiltelefon. Det betyder, at man fremover kan få det fulde udbytte af ft.dk ved at tilgå hjemmesiden på mobile enheder.

13.06.2017 Nyhed:

Website skal styrke de nordiske Rigsarkivers samarbejde

Det fællesnordiske website Nordisk Arkivportal skal fastholde, styrke og udvikle de nordiske rigsarkivers samarbejde. Projektet blev præsenteret i forbindelse med det norske rigsarkivs 200 års jubilæum i Oslo den 6. juni 2017 og websitet lanceres i løbet af sommeren 2017.

29.05.2017 Nyhed:

Kongernes Nordsjælland nu på nettet

En ny hjemmeside om Nationalpark Kongernes Nordsjælland har nu set dagens lys, og giver både overblik og svar på gængse spørgsmål om nationalparkprojektet, hvad enten du er almindeligt nysgerrig eller er direkte involveret i projektet med Danmarks femte nationalpark.

01.12.2016 Nyhed:

Frederikssund.dk har fået et løft

Frederikssund Kommune har relanceret sin hjemmeside for at forbedre brugsværdien og oplevelsen for borgere og virksomheder og kan nu også bruges på mobiltelefoner og tablets. Den nye hjemmeside tilpasser sig skærmstørrelserne på pc, tablet og mobiltelefon. Dermed er det slut med den mobilversion af frederikssund.dk, som kun præsenterede et udsnit af hjemmesiden.

07.11.2016 Nyhed:

Spilstuderende gav PET og SKAT et makeover

ITU-studerende brugte en weekend på at udvikle digitale kommunikationsløsninger til PET og SKAT med virkemidler fra computerspillenes verden. Begge organisationer ser potentiale i at bruge spil og playful design i interaktionen med borgerne.