Du er her

ZealandDenmark

25.10.2017 Nyhed:

Ny støtterunde til innovation og ressourcer under Interreg Baltic Sea

Interreg Baltic Sea har den 5. oktober åbnet op for ny ansøgningsrunde til grønne og blå innovationsprojekter. Som noget nyt skal leadpartneren på projektansøgningen deltage i projektkonsultation.

11.10.2017 Nyhed:

Zealand Denmark: Skal EuroHealthNet reklamere for din app?

Har du har arbejdet med app udvikling inden for sundhedsfremme, og har du lyst til at få reklame for dit arbejde, har du nu muligheden gennem EuroHealthNet.

14.08.2015 Nyhed:

Sjælland er med i syv innovative sundhedsansøgninger i foråret

Region Sjælland, Holbæk Kommune, ZealandDenmark EU Office og University Colleage Sjælland er tilsammen med i syv sundhedsansøgninger om EU-støtte fra Interreg, Horizon 2020, og MARIE CURIE-programmet. Projekterne er indsendt i det første halve år af 2015 og sigter alle efter at skabe bedre og mere sikker sundhedspleje for borgerne.

25.06.2015 Nyhed:

Robot-rollator hjælper ældre på shoppingtur

At gøre ældre mere aktive i hverdagen var formålet med et EU-støttet projekt, der har udviklet en robot-rollator. Robot-rollatoren skal hjælpe de ældre til at få en højere livskvalitet, skriver ZealandDenmark på sin hjemmeside.

27.05.2015 Nyhed:

Digital platform giver personer med psykisk sygdom mere frihed

Et EU-støttet projekt hjælper til en præventiv behandling af patienter med psykiske sygdomme som eksempelvis depression og bipolar lidelse. Med et lille elektrisk apparat og en app bliver patienters humør registreret. Tilknyttet personale kan overvåge patienten og afhjælpe eventuelle kriser. Formålet er et mere uafhængigt sygdomsforløb. Det skriver Sjælland EU nyt.