Du er her

Ledelse og organisationsudvikling

Ledelse handler i høj grad om at forstå, hvordan man ved at tænke digitalisering ind i en organisatorisk sammenhæng, kan opnå forretningsmæssig gevinst i form af eksempelvis mere effektive arbejdsgange, reduceret omkostningsniveau, forbedret service og et bedre overblik. Vi kan facilitere omstillingsprocesser og  bidrage med inspiration til fornyelse ved at udfordre den etablerede forretningsforståelse med fokus på bundlinjen.

Vores konsulentteam består af erfarne konsulenter med ledererfaring fra den offentlige og private sektor på både topleder- og linjechefniveau og har således solid forståelse for den offentlige sektors ledelsesmæssige udfordringer og de administrative og politiske processer i bred forstand.
 
Ekspertiseområder inden for ledelse og organisationsudvikling:

  • Resultatkontrakter
  • Strategiforløb
  • Forandringsledelse
  • Organisatorisk implementering

Konkret projekteksempel: 

Rådgivning af Kalundborg Kommune i forbindelse med rekruttering af ny chef for Digitalisering og IKT.

CEDI har rådgivet Kalundborg Kommune i forbindelse med rekruttering af ny chef for Digitalisering og IKT. Den nye chef skulle stå i spidsen for en nyoprettet stabsafdeling. CEDI udarbejdede bl.a. job- og personprofil på baggrund af en 360 graders interview undersøgelse med de relevante interessenter i direktion, institutioner og faglige enheder samt medarbejdere i den nye enhed. CEDI bistod endvidere med kandidatudvælgelse samt bistand i ansættelsesudvalget.

Kontakt: