Du er her

Netværk

CEDI Netværk

Mere end 100 timers inspiration, mere end 40 årlige møder. Én fast lav pris – kr. 5.000,-

CEDI Netværk er lanceret i en ny, forbedret udgave med mere viden og mere debat om digitalisering i den offentlige sektor. For kun 5.000,- om året får du nu adgang til at deltage i 50 netværksmøder om 50 aktuelle emner. Du vælger selv og du kan deltage i lige så mange møder du har lyst til. Lige nu får du vores notat om 50 års dansk digitaliseringshistorie ved medlemskab af CEDI Netværk. Kontakt Sune Lodal på 7199 1039 for mere information.

NB. Fra november 2016 tilbyder CEDI Netværk også møder i Jylland om aktuelle emner og nye trends inden for offentlig digitalisering. Læs mere her.

 

Farvel til den adgangsbegrænsede netværkstanke

Du har indtil nu skulle vælge én netværksgruppe og blot fire årlige netværksmøder. Det er nu slut. Vi har åbnet op for vores netværk, så du kan få tilfredsstillet din nysgerrighed og videntørst inden for alle de mange emner om digitalisering af den offentlige sektor.
 

Mere viden, mere debat

CEDI Netværk har i snart et årti afholdt netværksmøder om digitalisering i den offentlige sektor. Og emnet er ikke blevet mindre relevant – tværtimod.

CEDI Netværk klæder dig som medarbejder på med ny viden, debat og meningsudveksling om de digitale udfordringer i offentlig regi. I netværket møder du nøglepersoner, der arbejder professionelt med offentlig digitalisering i statslige myndigheder, regioner, kommuner, private virksomheder, organisationer og it-leverandører.

300 medlemmer er allerede i vores netværk for at få indsigt i og debattere den offentlige sektors styringsmæssige og digitale udfordringer. Men CEDI Netværk vil gerne inspirere og dele vores viden med endnu flere. Vi vil gerne sikre, at myndigheder, organisationer og private virksomheder har den nyeste viden om digitale tendenser og erfaringer.
 

Meld dig ind og deltag i 40 årlige netværksmøder

Som medlem af CEDI Netværk bliver du en del af et stort videnunivers med daglige nyheder, erfaringsudveksling, oplæg og debat. Desuden kan du mikse og matche den nyeste viden og erfaring blandt mere end 50 møder om året, der hver især behandler 50 aktuelle emner fra den offentlige digitaliseringsdagsorden. Alt dette for blot 5.000 kr. pr. person (eksl. moms). Fra slutningen 

Du kan hente brochuren for CEDI Netværk her.

Klik her, hvis du vil være med i netværket!

Som medlem af CEDI Netværk får du desuden eksklusiv adgang til indsigtsfulde notater og tendensanalyser om offentlig digitalisering, når de produceres af CEDI.