Du er her

Ny vicedirektør i KL

Helle Birkman Smith bliver ny vicedirektør i KL med ansvar for de interne funktioner, skriver KL på sin hjemmeside.

55-årige Helle Birkman Smith bliver ny vicedirektør i KL med ansvar for KL’s interne funktioner. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Børne- og Socialministeriet og har bred erfaring fra en lang række chefposter i ministerier.

KL har netop ansat Helle Birkman Smith som vicedirektør, der får ansvaret for KL’s interne funktioner. Det spænder fra KL’s økonomi til HR, løn- og personaleadministration, IT, indkøb, journal, ejendomsfunktioner, kantine, reception og det interne trykkeri. Helle Birkman Smith bliver hovedansvarlig for den personalepolitiske udvikling i KL og kommer til at referere direkte til administrerende direktør Kristian Wendelboe.

Han glæder sig over at få en meget stærk profil ind til den nye stilling som vicedirektør med ansvaret for de interne funktioner.

”Jeg er overbevist om, at Helle Birkman Smith vil styrke KL’s interne organisation og sikre et endnu stærkere KL, som kan tjene kommunernes interesser på den bedst mulige måde,” siger Kristian Wendelboe.

Helle Birkman Smith er 55 år og kommer med en meget bred erfaring fra en lang række ledelsesposter i primært ministerier. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Børne- og Socialministeriet med ansvar for koncernøkonomi, koncernstyring og HR, jura og det internationale område. Inden da har hun blandt andet været afdelingschef i Social- og Indenrigsministeriet og Økonomi- og Indenrigsministeriet. Hun har også tidligere været konstitueret departementschef i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse og konstitueret direktør i Styrelsen for Social Service.