Du er her

ATP fejrer åbning af Udbetaling Danmark i Frederikshavn

Mandag den 1. oktober åbnede den nye myndighed, Udbetaling Danmark, der står for udbetaling af en række ydelser til borgerne. Ét af Udbetaling Danmarks fem centre ligger i Frederikshavn, hvor i alt 175 medarbejdere bydes velkommen frem til den 1. marts 2013. I mandags startede de første. Byens nye arbejdsplads indvies officielt på tirsdag den 9. oktober.

Centret i Frederikshavn skal ledes af centerdirektør Poul Erik Graversen. Det er placeret i den fredede toldkammerbygning fra 1916 og dens moderne tilbygninger. ATP Ejendomme har købt bygningen af statens ejendomsselskab Freja a/s. Ejendommen har herefter gennemgået en indvendig renovering og indretning til formålet.

Medarbejderne kommer fra en række kommuner i Nordjylland. De starter i tre bølger, efterhånden som sagsområderne overgår fra kommunerne til Udbetaling Danmark. Mandag den 1. oktober startede de første 34 medarbejdere.

Når alle medarbejdere og sagsområder er overgået til Udbetaling Danmark, vil der være cirka 175 medarbejdere i Frederikshavn.

Frederikshavns borgmester Lars Møller udtaler:
”Jeg er glad for, at vi her i Frederikshavn nu kan indvie det nye Udbetaling Danmark-center. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med ATP gennem hele forløbet, og med 175 nye arbejdspladser i udsigt, er åbningen en begivenhed, vi har set frem til. Udbetaling

Danmark sætter samtidig ekstra skub i udviklingen af den digitale borgerbetjening. Det er helt i tråd med kommunens visioner, og det giver en stor grad af fleksibilitet for mange borgere. I Borgerservice er vi naturligvis parate til at hjælpe borgere, som ikke er så vandt til digital selvbetjening”.