Du er her

Digital læring og arbejde – mere effektive arbejdsgange og kvalitet i møder

Statens Center for Kompetenceudvikling sætter fokus på, hvordan man kan bruge de nye virtuelle muligheder for samtaler, møder og undervisning. På et arrangement torsdag d. 20/9 præsenteres programmet Saba Centra, som staten snart stiller til rådighed for alle sine arbejdspladser (dog ikke selvejende institutioner).

I kan fx bruge programmet og dets virtuelle funktioner og fordele til at skabe mere effektive møder og videndeling mellem jeres decentrale enheder. Deltagernes geografiske placering er underordnet, og I kan fx tilrettelægge undervisningsforløb, hvor dagligdagen kan inddrages mere i læringsprocesserne.

På arrangementet vil du kunne høre om de første gode erfaringer med programmet. Hærens Officersskole vil fortælle om, hvordan de har formået at skabe et digitalt læringsrum for deres uddannelse og elever.

Du kan også få en teoretisk vinkel på de nye muligheder, når en forsker fra Aalborg Universitet perspektiverer det digitale læringsunivers i forhold til traditionelle læringsforløb og i forhold til de kompetencer, som det stiller til både deltagere og tilrettelægger.

Arrangementet ”Det virtuelle læringsrum – om at arbejde sammen og lære i et virtuelt univers” afholdes d. 20. september kl. 13-16 i Statens Center for Kompetenceudvikling. Som ansat i staten er det gratis at deltage.