Du er her

ITBs reaktion på annullering af rammeaftale 02.18

SKI (Statens og Kommunernes Indkøb) har mandag den 1. oktober besluttet, at rammeaftalen 02.18 bliver annulleret og den såkaldte prækvalifikation skal gå om.

- SKI har i dag besluttet at lade prækvalifikationen på rammeaftale 02.18 It-løsninger og vedligehold gå om. Det sker for at forbedre konkurrencesituationen, så den offentlige sektor kan få adgang til det bedst t&aelig
IT-Branchen har følgende kommentarer:

- Vi ved, at SKI har mødt kritik af prækvalificeringsprocessen fra en bred vifte af leverandører. Det er positivt, at SKI viser lydhørhed og bruger dialogen til reelt at evaluere både proces og resultat.
SKI har vurderet, at kritikken var berettiget og har på den baggrund truffet beslutning om, at lade prækvalificeringen gå om, siger Mette Lundberg, direktør for Politik og Kommunikation i IT-Branchen.

- Det er altid brandærgerligt, når en afsluttet runde skal gå om. Især for de af vores leverandører, der er blevet prækvalificerede, mens andre naturligvis vil være glade for en ny og justeret proces.
Men SKI har altså vurderet, at der er grundlag for et større konkurrencefelt, siger Mette Lundberg.

- Nu handler det om at få et godt resultat ud af det med så få transaktionsomkostninger og forsinkelser som muligt?, siger Mette Lundberg.