Du er her

Magasinet Netliv er på gaden

Find din kusine gennem slægsforskning, book en campingferie, shop børnetøj, scan en tekst, læs Digital Post og få hjælp på borgerservice. Læs om alt dette i et nyt magasin udgivet af Digitaliseringsstyrelsen.

Digitaliseringsstyrelsen har fået produceret magasinet Netliv, som skal motivere de borgere, der endnu ikke har fået øje på internettets mange muligheder.
Magasinet indeholder artikler om alt fra, hvordan man kan få hjælp til at kommunikere med det offentlige, til artikler med personer, der bruger nettet til at dyrke deres interesser for camping, slægtsforskning og Lego. Derudover er der en lang artikel med Peter Mygind og Bodil Jørgensen, som giver deres bud på internettes betydning for vores fællesskaber.

Som konkret hjælp og inspiration til læserne indeholder magasinet ”43 tips til dit liv på nettet”. De er samlet i et indstik, som kan tages ud og fx lægges vedsiden af computeren.

Det er Digitaliseringsstyrelsens håb, at magasinet kan bidrage til at flere får lyst til at prøve kræfter med it og internet, og over tid også kan få glæde af de fordele der er ved at kommunikere digitalt med det offentlige.