Du er her

Mange ’liker’ Hovedbiblioteket i Gentofte

Du er ikke den eneste, der nyder et besøg i den smukke, hvide boghal på Ahlmanns Allé. Hovedbiblioteket topper i facebook-statistikken med hele 5000 ’likes’.

Henning Larsens smukke, hvide bibliotek fra 1984 er elsket af mange. Også af facebook-brugere, hvor knap 5000 bog- og biblitotekselskere har valgt at vende en digital tommelfinger opad til Gentofte Hovedbibliotek.

Det er mange venner at have, når man er et bibliotek. Til sammenligning har kunstmuseet Ordrupgaard 3.272 ’likes’, Københavns Hovedbibliotek 1.365 og Bellevue Teatret 910 ’likes’.

Bruger facebook aktivt
Men det er ikke tilfældigt, for Hovedbiblioteket bruger aktivt facebook i sin markedsføring og borgerdialog. Litterære arrangementer postes, quiz’er og konkurrencer sættes op, billeder fra bibliotekets kunstudstillinger, børnearrangementer og events lægges på. På den måde kan brugerne hele tiden følge med i alle de nye tiltag på biblioteket.

Helt uundværlig er facebook i arbejdet med kommunens unge, der udgør en aktiv og kreativ del af de begivenheder som Hovedbiblioteket tilbyder.

Vil du også tjekke Gentofte Hovedbiblioteks facebookside ud, så søg på Gentofte Hovedbibliotek, når du er logget ind med din egen profil.