Du er her

Ny chef for Center for Byudvikling og Mobilitet

Teknik og Miljø i Aarhus Kommune har ansat en ny chef for Center for Byudvikling og Mobilitet. Valget er faldet på 40-årige Luise Pape Rydahl, der i dag er fagchef for Teknik og Miljø i Skanderborg Kommune.

Som ny chef for Center for Byudvikling og Mobilitet skal Luise Pape Rydahl stå i spidsen for de medarbejdere i Aarhus Kommune, der arbejder med byplanlægning og udviklingen af transportsystemet i byen.

”Luise Pape Rydahl er en dygtig leder, som i sine tidligere stillinger har demonstreret, at hun både kan levere resultater med en stor faglig sværhedsgrad og samtidig kan stå i spidsen for en organisation på en måde, så den blomstrer og leverer resultater, som både borgerne, politikerne og medarbejderne sætter pris på. Det glæder mig, at vi har kunnet finde en chef som Luise til Center for Byudvikling og Mobilitet,” siger direktør i Teknik og Miljø, Erik Jespersen.

Inden Luise Pape Rydahl, der er uddannet cand. scient. pol. kom til Skanderborg Kommune i 2012 var hun kontorchef i Miljøministeriet, bl.a. med ansvar for miljøgodkendelsen af store virksomheder i Østjylland, hvor hun fik et indgående kendskab til at løse komplekse myndighedsopgaver i samspil med borgere og virksomheder.

”Luise Pape Rydahl er ligesom Aarhus Kommune meget optaget af, at kommunens sagsbe-handling og strategiske arbejde skal være en service for byens borgere og virksomheder frem for en forhindring. Det har hun opnået imponerende resultater med i Skanderborg,” siger Erik Jespersen.

Tidligere chef for Center for Byudvikling og Mobilitet, Bente Lykke Sørensen, fik ved årsskiftet ansvaret for den nye enhed Bolig og Projektudvikling, der har fuldt fokus på at udvikle Aarhus Kommunes egne byudviklingsområder og sikre gennemførelsen af byrådets ambitiøse satsning på at skabe 1600 almene familieboliger de kommende fire år.