Du er her

Ny direktør til Teknik og Miljø i København

Direktør i NaturErhvervstyrelsen Pernille Andersen tiltræder den 1. marts stillingen som administrerende direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Pernille Andersen udtaler: ”Jeg er utroligt glad for at være direktør i NaturErhvervstyrelsen, og derfor skal mit stillingsskift i høj grad ses som et tilvalg frem for et fravalg. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med medarbejderne i NaturErhvervstyrelsen. Sammen synes jeg, at vi har bragt den nye styrelse meget langt. Jeg tager mange gode erfaringer fra NaturErhvervstyrelsen med mig videre til Københavns Kommune”.

Departementschef Ib Byrge Sørensen udtaler i forbindelse med jobskiftet: ”Jeg er naturligvis meget glad på Pernille Andersens vegne, og jeg er rigtig tilfreds med de resultater, NaturErhvervstyrelsen og Fødevareministeriet har opnået i hendes tid som direktør for styrelsen”.

Pernille Andersen har været ansat som direktør i NaturErhvervstyrelsen siden den 1. oktober 2011.

Fødevareministeriet vil i nær fremtid slå den ledige stilling op. Fra den 1. marts og frem til ny direktør tiltræder, konstitueres vicedirektør Anders Munk Jensen i stillingen.