Du er her

Ny hjemmeside: Oplev Rudersdal

Oplev Rudersdal har fået ny hjemmeside, der både viser dig aktuelle arrangementer og faste tilbud i Rudersdal Kommune. Du kan også selv lægge dine arrangementer op.

Noget af det særlige ved Rudersdal er naturen, byområderne, historien og alle de mange aktiviteter og arrangementer, som finder sted lokalt hver dag hele året rundt.

Den spritnye udgave af hjemmesiden ’Oplev Rudersdal’ hjælper dig med at finde inspiration til et rigt fritidsliv. Du har også mulighed for selv at tilføje dine arrangementer, som automatisk også vil komme på kultunaut.dk  

På den nye hjemmeside kan du udover at søge på arrangementer, der interesserer dig, eller blive inspireret til at opleve noget nyt, også læse om de faste tilbud i Rudersdal. Hjemmesiden viser det væld af muligheder, der er inden for:

    Kunst & Kultur
    Musik & Film
    Natur
    Byliv & Historie
    Sport & Fritid
    For børn

Der er også mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet og få nye oplevelser i indbakken hver 14. dag samt mulighed for at vinde billetter fra tid til anden.

Der vil i kampagneperioden være både postkort med Rudersdalmotiver og kuglepenne at finde på biblioteket, Kulturcenter Mariehøj, Reprisen og Mothsgården. Så kan du skrive til dem, du vil have med ud og opleve Rudersdal.

Oplev Rudersdal er oplevelser tæt på, både når solen skinner, og når regnen falder – du behøver ikke engang at starte bilen.