Du er her

Ny nordjysk innovationsplatform for sundhed og velfærd

De nordjyske aktører inden for sundhed og velfærd har etableret en fælles innovationsplatform ved navn Life Science Innovation - North Denmark.
Samarbejdets erklærede mål er skabe innovation og effekt på tværs af virksomheder, sygehuse, kommuner, forskning og uddannelse ved at udvikle og implementere sundheds- og velfærdsteknologi. Koncerndirektør i Region Nordjylland Dorte Stigaard glæder sig over den fælles platform og forklarer:

- Det er helt centralt, at vi i Nordjylland har en innovationsplatform, som kan styrke den erhvervsmæssige udvikling på sundhedsområdet. Det er samtidig en klar ambition at samarbejdet skal føre til bedre kvalitet i sundhedsydelser til borgerne, siger Dorte Stigaard.

Samarbejdet skal sikre, at behov og efterspørgsel går hånd i hånd på markedet, og at de igangsatte initiativer udvikles i et tværfagligt samarbejde med fokus på innovation og brugbarhed. Det indebærer ifølge Dorte Stigaard et systematisk fokus på blandt andet kompetencer, kapital, viden, innovation, acceleration og branding.