Du er her

Ny vidensportal for skoleelever på emu.dk – Danmarks Læringsportal

I forbindelse med relanceringen af Danmarks Læringsportal får skoleelever nu deres egen indgang med informationer om undervisningen og andre vigtige elevrettede emner.

Nu åbner den femte og sidste indgang på emu.dk målrettet skoleelever. Her kan de blandt andet få information om forenklede Fælles Mål for fag og emner, gode råd til projektopgaven i 9. klasse samt information om prøver og test.

Den nye elevindgang åbner som en del af relanceringen af emu.dk. Formålet med relanceringen i december 2014 var at skabe en samlet og overskuelig indgang med information og inspiration om centrale emner i folkeskolereformen for målgrupperne: Lærere og pædagogisk personale, forvaltninger, skoleledelser og forældre.

Undervisningsminister Christine Antorini lancerer i dag den nye elevindgang på Danske Skoleelevers Generalforsamling 2015.

Med folkeskolereformen er målene for, hvad alle elever i folkeskolen skal lære, gjort enklere. De forenklede Fælles Mål præciserer, hvad eleverne skal lære i de forskellige fag og emner. Den nye elevindgang vægter information om fagenes Fælles Mål centralt, og med den nye indgang inviteres eleverne bl.a. til at sætte sig ind i, hvad de skal lære i de forskellige fag.