Du er her

Obamas sikkerhedsrådgiver gæster Danmark

Howard Schmidt, som har haft en lang karriere som agent og rådgiver for flere amerikanske præsidenter – senest Obama, gæster DI den 31. oktober.

Her vil han berette om, hvordan erhvervslivets it-systemer, produktionssystemer og produkter trues af internationale grupper af kriminelle og andre landes regeringer. Farerne er særdeles håndgribelige. De grupper af vira, som bl.a. er designet til at angribe Iranske atomkraftværker og den Saudi-Arabiske olieindustri diskriminerer ikke, hvem den angriber. Alle, der har tilsvarende styresystemer til f.eks. deres produktion, kan være sårbare. Schmidt vil også give gode råd til, hvad virksomhederne skal iværksætte af initiativer, og hvordan de kan beskytte deres installationer.

Henning Mortensen fra DI ITEK er meget begejstret for, at det er lykkedes at få Howard Schmidt til Danmark: ”Det er en unik mulighed for at præsentere danske virksomheder for det aktuelle trusselsbillede, de står overfor. Der er generelt alt for lidt opmærksomhed om sikkerhed i produktionen blandt virksomhederne. Jeg vil tro, at flere af deltagerne kommer til at forlade konferencen, fordi de skal hjem og skrue på sikkerheden”.

På konferencen, hvor Howard Schmidt er keynote er i øvrigt samlet verdens bedste eksperter fra USA, Tyskland, Holland, Grækenland og Danmark indenfor produkt- og produktionssikkerhed.