Du er her

PIT-stop om digital dannelse i dagtilbud

Styrelsen for It og Læring indbyder til Pædagogisk IT arrangement – PIT-stop for pædagogiske dagtilbudspraktikere og -ledere. Det er en temaeftermiddag om digital dannelse og læring i dagtilbud. Kom til Aalborg den 8. september 2016 og hør oplæg, afprøv nemme og sjove pædagogiske it-aktiviteter til dit dagtilbuds praksis og deltag i diskussion og netværk.

PIT-stop er en gratis inspirationseftermiddag. Det foregår i Aalborg, men deltagere fra hele landet er velkomne - både praktikere, ledere, kommunale forvaltningsmedarbejdere og andre med interesse for pædagogik og digitale redskaber i dagtilbud.

Stine Liv Johansen, medieforsker fra Aarhus Universitet, holder oplægget ”Børn er ikke digitale – buzzwords og realiteter i en medialiseret barndom”.
Mediedidaktisk vejleder Peter Jensen og to dagtilbudspædagoger fra Hjørring Kommune står for dagens konkrete aktiviteter. Her afprøves idéer til medieleg, så de bagefter kan bringes med hjem til deltagernes egen praksis.

Dagens oplæg videostreames på EMU Dagtilbud og optages, så alle kan se eller gense dem senere, det er for eksempel velegnet til et personalemøde i dagtilbud.