Du er her

Sundhedsplatformens hjemmeside er i luften

Du kan nu blive klogere på Sundhedsplatformen - som Region Hovedstaden og Region Sjælland står bag - på projektets nye hjemmeside som du finder her www.sundhedsplatform.dk​.

Hjemmesiden er Sundhedsplatformens elektroniske ansigt udadtil og fortæller om ideen bag, formål og indhold: ”Sundhedsplatformen samler oplysninger om patienten i én journal. Det skaber overblik og sikkerhed for både patienter og sundhedspersonale på hospitaler og sygehuse. Det er Region Hovedstaden og Regions Sjælland, der står bag. Vi er godt i gang med at opbygge Sundhedsplatformen og jeg håber, at vores nye hjemmeside kan give et godt overblik over projektet.” siger Programdirektør Gitte Fangel.

På hjemmesiden kan man finde information om ideen bag - og om hvorfor Region Hovedstaden og Region Sjælland har valgt at indføre Sundhedsplatformen. Man kan også finde information om de fordele Sundhedsplatformen vil give for patienter, sundhedspersonale og for styring og kvalitet af hospitalerne.

På hjemmesiden finder man også fakta om fx tidsplaner for indførsel på de forskellige hospitaler og sygehuse - og kontaktdata, hvis man gerne vil vide mere.