Du er her

Tilmeldingen til Ministeriernes projektkontors Netværksdag 2016 er nu åben

Ministeriernes projektkontor i Digitaliseringsstyrelsen inviterer it-projektledere og it-systemforvaltere i staten til MPK’s Netværksdag 2016. Dagen afholdes i Eigtveds Pakhus torsdag d. 27. oktober og danner i år ramme om lanceringen af det nye, fælles Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Programmet byder også på flere inspirerende workshops.

Tilmeldingen er åben frem til 14. oktober efter først til mølle princippet.

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 27. oktober, hvor Ministeriernes projektkontor afholder den tilbagevendende MPK’s Netværksdag for statslige it-projektledere og it-systemforvaltere.
Formiddagen byder på den officielle præsentation af Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Kodekset er resultatet af en målrettet indsats fra staten og it-branchen i fællesskab, som et initiativ for at skabe bedre statslige it-projekter. Eftermiddagens program giver rig mulighed for netværk og vidensdeling via oplæg og en række spændende workshops. Disse workshops vil, med udgangspunkt i dagens tema om kunde-leverandør samarbejde, kredse om digital ledelse, outsourcing af it-drift, den nye udbudslov, modenhed i it-projekter samt leverandørbidrag og -styring.